Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összeköltözés 18 évesen?...

Összeköltözés 18 évesen? Miért így állnak hozzá sokan?

Figyelt kérdés

Augusztusban összeköltözünk a barátommal, egyszerre kezdjük az egyetemet is. Eddig úgy volta vele, hogy itthon is örülni fognak, hiszen a szüleink nagyon jó barátok, közös nyaralások, ünneplések, összejövetelek, stbstb. Erre rákerestem, hogy azért egy szülő ezt mégis hogy látja és teljesen meglepődtem. Olyanokat írtak, hogyha így dönt a lány, onnantól magát tartja el, másra ne számítson, meg hogy ez elfogadhatatlan, mégis hogy gondolnak ilyenre...

De nem értem, a mi környezetünkben több hasonló korú is költözött össze és semmilyen botrány nem volt ebből otthon.

Csak az a baj, hogy így teljesen elbizonytalanodtam, hogy mégis mit várjak majd itthon, vagy apától, vagy a barátom szüleitől, ha idegen emberek ilyet írnak másoknak.

2016. febr. 5. 17:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Erdekes kulfoldon nyugat EU minden diak dolgozik es lepukkadt alberletben lakik vagy diakhazakban sokan kozos konyha es nappalival "

Szóval te az ÖSSZES külföldi diákot ismered?

Azta, jó nagy a baráti köröd... Viszont írni tanulj meg, mert ez így gáz.

2016. febr. 7. 09:51
 12/15 anonim ***** válasza:
22%
Szuleiden eloskodni az igazi GAZ.
2016. febr. 7. 11:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Valaki ezt élősködésnek hívja, más gondoskodásnak és támogatásnak.
2016. febr. 7. 12:07
 14/15 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy amúgy is külön kéne költöznötök a szüleitektől? Messze van az egyetem az otthonotoktól? Erről nem volt szó, magamtól nem gondoltam rá, de ebben az esetben elfogatdható hogy akkor már inkább a barátoddal mint másokkal. De ha amúgy otthon lakhatnátok, akkor meg melyik gyerek várja el a szüleitől, hogy a semmire ekkora kiadásokat csináljon miatta? És én sem büfészakra járok.
2016. febr. 7. 21:12
 15/15 anonim válasza:
Ezt a szüleiddel kell megbeszélni, hiszen ez tényleg többlet kiadás lenne nekik, de ha meg tudják oldani, illetve a barátod szüleivel is egyeztettek és ha áldásukat adják, akkor hajrá.
2016. febr. 16. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!