Az Adolfa név tetszik?
A gyerekek tényleg gonoszak tudnak lenni, de szerintem egy alsós vagy óvodás nem tudja ki az a Hitler. Gimiben és felette pedig feltehetően vannak annyira komolyak, hogy ne cikizzenek senkit a neve miatt. Felnőttek meg pláne. Illetve max poénosan.
Szerintem szép név.
# 23, tudom mi a neve, de a magyar megfelelőjét írtam.
Hitler még hagyján, de már a hangzása miatt is ez tipikusan az név, amiért 18 éves korom első napján képes lennék órákon át várakozni a hivatalban, hogy megváltoztathassam.
Az Adelina már sokkal jobb, de ne élj álomvilágban. A középsulisok jó része is ugyanolyan gerinctelen kis görcs, mint az általánosba járók, csak még alattomosabbak, és sokkal nagyobb a szájuk. Kétlem, hogy sokat változna ez pozitív irányba, mire a gyereked eljut odáig.
Nézd kedves kérdező...így is úgy is cikizni fogják a gyereked mind az Adelinával, mind az Adolfával...kérlek ne szívasd meg a születendő gyerekedet egy életre...Akkor inkább legyen Lina, Adél, vagy tudom is én....
Egy kis történet: Engem apám Ajándék névre akart keresztelni még anno 1992-ben, erre anyám elképzelte, ahogyan majd én 70 éves vén nyanya leszek és majd szólnak az orvosiból hogy: *** Ajándék jöjjön be!
Röhejes mi? Végül szerencsére nem lettem Ajándék ^^
A te 2 név választásod ennél sokkal rosszabb és csak bántó a gyerekre nézve...egy rendes munkahelye nem lesz szegénynek ezzel a névvel, mert bizony bizony a munkáltatók a nevet is nézik. Puszi! :)
Én ritkán húzok le különleges nevet itt a gyakorin, na de ennyire egyöntetű vélemény is ritkán alakul ki :D Az Adolfa nagyon gáz (már az Adolf is az vagy hetven éve, hacsak nem vagy szélsőjobbos, de az ilyen nagyon férfias lányneveknek még ráadásul butch jellege is van... a Rudolfa vagy a Szilárda éppilyen szar lenne).
Az Adelina viszont gyönyörű, ismerek is egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!