Az Adolfa név tetszik?

Figyelt kérdés
jelentése: nemes farkas
2016. jan. 31. 14:53
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy nulla IQ-val is lehet gyerekeket szülni!
2016. jan. 31. 20:16
 32/48 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem és nem.
2016. jan. 31. 20:17
 33/48 A kérdező kommentje:

A gyerekek tényleg gonoszak tudnak lenni, de szerintem egy alsós vagy óvodás nem tudja ki az a Hitler. Gimiben és felette pedig feltehetően vannak annyira komolyak, hogy ne cikizzenek senkit a neve miatt. Felnőttek meg pláne. Illetve max poénosan.

Szerintem szép név.

# 23, tudom mi a neve, de a magyar megfelelőjét írtam.

2016. jan. 31. 20:19
 34/48 A kérdező kommentje:
És az Adelina?
2016. jan. 31. 20:31
 35/48 anonim ***** válasza:
66%
Ne hidd, hogy felsőben és gimiben nem piszkálódnak a gyerekek, saját tapasztalatom, hogy egyesek, például sok kamasz fiú, ilyenkor lesz iszonyat szemét, mert csúfolódással vezeti le a benne felgyülemlő feszültséget. Engem 8.-ban is csúfoltak, és látom, hogy gimiben is ugyanúgy folyik ez, csak nem olyan feltűnően, szóval ha jót akarsz a gyerekednek akkor ne add ezt a nevet. Csak felesleges bántásoknak tennéd ki. Gondolom jobban szereted majd a gyerekedet, mint a nevét, szóval nem tudom minek ezt... Az Adelina már jobb, ezerszer inkább azt választanám, ha ez a két lehetőség merül fel.
2016. jan. 31. 20:49
 36/48 anonim ***** válasza:
79%
Figyi, Kérdező, ne azért ne add a gyerekednek Hitler női nevét, mert majd csúfolni fogják, hanem mert az emberek nem szívesen emlékeznek majd egy tömeggyilkosra, amikor a leendő lányoddal beszélgetnek. Ez ilyen karma-dolog, érted.
2016. jan. 31. 20:59
 37/48 anonim ***** válasza:
85%

Hitler még hagyján, de már a hangzása miatt is ez tipikusan az név, amiért 18 éves korom első napján képes lennék órákon át várakozni a hivatalban, hogy megváltoztathassam.

Az Adelina már sokkal jobb, de ne élj álomvilágban. A középsulisok jó része is ugyanolyan gerinctelen kis görcs, mint az általánosba járók, csak még alattomosabbak, és sokkal nagyobb a szájuk. Kétlem, hogy sokat változna ez pozitív irányba, mire a gyereked eljut odáig.

2016. jan. 31. 23:40
 38/48 anonim ***** válasza:
41%

Nézd kedves kérdező...így is úgy is cikizni fogják a gyereked mind az Adelinával, mind az Adolfával...kérlek ne szívasd meg a születendő gyerekedet egy életre...Akkor inkább legyen Lina, Adél, vagy tudom is én....

Egy kis történet: Engem apám Ajándék névre akart keresztelni még anno 1992-ben, erre anyám elképzelte, ahogyan majd én 70 éves vén nyanya leszek és majd szólnak az orvosiból hogy: *** Ajándék jöjjön be!

Röhejes mi? Végül szerencsére nem lettem Ajándék ^^

A te 2 név választásod ennél sokkal rosszabb és csak bántó a gyerekre nézve...egy rendes munkahelye nem lesz szegénynek ezzel a névvel, mert bizony bizony a munkáltatók a nevet is nézik. Puszi! :)

2016. febr. 1. 00:43
 39/48 anonim ***** válasza:
66%

Én ritkán húzok le különleges nevet itt a gyakorin, na de ennyire egyöntetű vélemény is ritkán alakul ki :D Az Adolfa nagyon gáz (már az Adolf is az vagy hetven éve, hacsak nem vagy szélsőjobbos, de az ilyen nagyon férfias lányneveknek még ráadásul butch jellege is van... a Rudolfa vagy a Szilárda éppilyen szar lenne).

Az Adelina viszont gyönyörű, ismerek is egyet :)

2016. febr. 1. 02:39
 40/48 A kérdező kommentje:
De középsuliban nekem meg azoknak is akiket ismertem volt annyi eszem, hogy nem azt néztem, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja. Pont nem érdekelt, hogy egy vadidegen akivel együtt tanulok egy teremben mit mond. Egyik fülemen be, másikon ki. A gyerekemet is erre tanítanám, hogy nem kell foglalkozni SENKIVEL, csak magával és aki neki fontos.
2016. febr. 1. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!