Az Adolfa név tetszik?
Nekem sem.
De mivan akkor?
Neked tetszik, tuti azt fogod adni majd a lányodnak (remélem lány név...), és majd foghatod a fejed mikor a lányod depressziós lesz mert Hitlerrel fogják csúfolni.
Nagyon szépek (???) meg nagyon divatosak újabban ezek az égből pottyant nevek, de én az újdonsült szülők helyében vigyázva adnám.
Sőt, messzibb is megyek: egyenesen be is tiltatnám Magyarországon az anyakönyvesztethetőségüket! :)
-nyugi ez csak vélemény-
Nem tetszik, és soha nem adnék ilyen nevet a gyerekemnek, mert - függetlenül a név csengésétől, eredetétől és jelentésétől - az emberek kb. 99 %-ának Adolf Hitler jutna eszébe, amikor valaki Adolfa néven mutatkozna be neki.
Ha pedig netalán nekem adtak volna ilyen nevet a szüleim, akkor 18 éves koromban megváltoztatnám, könnyen lehet, hogy a vezetéknevemmel együtt, tekintve, hogy nagyon értékelném a szüleim részéről, hogy a tudatosan, szándékosan annak tettek ki 18 éven keresztül, aminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!