Te megbízol a fiadban-lányodban? Szerinted igazat mond mindig vagy néha hazudik is?
Nem vagyok anya, így csak a sajátomról tudok beszámolni.
Az én anyám a mai napig nem bízik meg bennem, pedig soha nem tettem semmit. Nem ittam, egyszer se mentem el éjszaka bulizni, napközben sem, nem lázattam, jó jegyeim voltak és konkrétan csak az iskolában és a szobámban töltöttem a fiatal koromat.
De hol egész nap egy zacskó kenyeren üvöltözött, vagy megvádolt, hogy loptam tőle (soha életemben nem csináltam ilyet, ha meg igen, az a megengedett 200 forint volt volánra apámhoz), mindig hajtogatta, hogy hazudok és sose érdekelte, mit mondok. Mindig az volt az igaz, amit ő hitt.
Valószínűleg apámmal is ilyen lehetett, mert amikor már idegilek teljesen padlón voltam, elköltözött tőle vissza a régi lakásunkba és egyből tipliztem vele. Remélem soha többet nem kell visszamennem hozzá :) Így is rengeteg dolga van a pszichológusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!