Apukák! Hogy volt később?
Nagyon félek attól, hogy rossz apa leszek. Az én szüleim nem voltak mintaszülők, sőt... Mi van ha nem fogom szeretni? Mi van ha megijedek? Mi van ha valamit rosszul csinálok?
Bennetek volt ilyen előtte? Hogy történt később?
Köszi előre is!!
Ui: Csak apukák őszinte válaszát várom! Anyukák ne írjanak, még akkor sem, ha tudják, hogy mi zajlott a párjuk fejében! Remélem nem gond! :) Köszi
Az anyukáját imádom!
Ő a világ legkedvesebb és legcsodálatosabb teremtése!
A kisbabával már régóta próbálkoztunk. Most hogy már eltelt a 17. hét, és egészségesen fejlődik és a szobáját is berendeztük. Ő nagyon izgatott volt, de bennem ott motoszkált ez a kérdés, hogy vajon jó apa leszek-e? Mostmár azt hiszem tudom, hogy ezt csak és kizárólag én dönthetem el!
Kössz srácok! :) :)
Bocsanat! Tudom hogy csak apukak velemenyere vagy kivancsi de egy hasonlo is hiteles lehet szerintem. En bar anyuka vagyok fel eve, de az en csaladom se matyohimzes.. Maradjunk ennyiben. A kotodessel es par dologgal problemaim vannak elegge ezaltal, gondoltam majd a gyerek megvaltoztat pikk-pakk mindent. Mondjak az anyukak azt a vattacukrot es rozsaszin kodfelhot hogy mar a fogantataskor szerelmes a gyerekebe meg ilyen marhasagok. Hat lehet van ilyen de ez ritka. En nem ereztem ilyet, vartam ha majd megmozdul akkor elindul valami. Hat nem igazan. Valahogy picivel kozelebb ereztem, de ugy semmi extra. Megint azt gondoltam bennem van a hiba ugye aztan titkon kiderult hogy nem(tobb anyuka bevallotta hogy nala sem volt/van ilyen) kvazi ez termeszetes. Egy olyan emberkerol beszelunk akit nem lat, hall, tapint az ember anelkul meg nehezebben alakul ki kotodes hisz ahhoz az erzekszerveknek is szukseg van. Feltem mi lesz majd a szulesnel. Remeltem majd akkor. Ez a tundermese hogy megpillantja es mar a mennyorszagban van, hat ez se volt. Neztem a kis pottom emberket aki meg kisse idegennek is hatott hogy uristen o a mienk es de fura ilyen lett kettonkbol stb.. Persze nagyon edes volt mert pici baba volt egyebkent is de csak egy fokkal volt masabb mintha mas gyereket fogtam volna a kezemben. Hazajottunk a korhazbol es teltek a napok,hetek es lassan kialakult minden. Aki nem tulzottan romantikus tipus es raadasul otthon se ezt latta bizony lehet hosszabb ido kell majd, de ne ijedj meg! Mert en is megijedtem! Teljesen termeszetes! Es hogy ne alakuljon ki? Kizart! Kifog! Csak legyel turelmes es ussz az arral. Jon majd az erzes amikor jonnie kell.
Ha mar feltetted a kerdest mint ahogy irtak is mar akkor hidd el nincsen gond igy elso korben es bizton allithatom hogy nem is lesz. En a magam reszerol pszichologushoz jarok pont emiatt mert megszuletett a pici es nem szeretnem azt adni amit en kaptam otthon. Szeretnek felnoni a feladathoz es szeretnem minel jobban csinalni. + pszichologiai konyvekbol az eletkoroknak megfelelo viselkedest olvasom epp ahol tartunk idoben hogy tudjam mire szamitsak es azt hogy reagaljam le a leheto legjobban. Ez nem azt jelenti hogy nem fogok hiabazni de szeretnem minel jobban kikuszobolni. Nem szeretnem ha az en gyerekem is gyulolne vagy ha olyan elete lenne mint nekem volt.
Gratulalok a babahoz! Es nagyon sok boldogsagot kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!