Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek van ronda gyereke,...

Akinek van ronda gyereke, ugyanúgy szereti, mint a nem rondát?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert én ronda vagyok, a testvérem nem, és durván különbséget tesznek köztünk a családtagjaink is.

A testvérem az isten, mindent megtehet, pedig sokat iszik, én akármit csinálok szar vagyok, rám nem tudnak büszkék lenni, alig állnak szóba velem, még facebookon se igazolnak vissza...

2016. jan. 23. 18:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

Azért látod magad rondának, mert a szüleid ezt elhitetik veled.

Nem jó szülők, ez nem is kérdés.

Ezek után érdemes foglalkozni a vèleményükkel??

Nem!

2016. jan. 23. 19:03
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem. Nálunk is a húgom szép, ő az isten. Tele van a fotóival a ház, rólam csak 1 van kirakva amin kicsit tűrhetően nézek ki.

Csak egy példa: tini koromban ültünk a fodrásznál és anyám dicserte a húgomat agybafőbe hogy milyen szép. Gondolom a fodrász megsajnálta és mondta hogy én is milyen szép vagyok. Anyám erre csak annyit kérdezett hogy "Igen?".

De engem nem zavar már. Boldog vagyok, van egy férjem aki szeret, meg egy imádnivaló fiam, akinek nem tetszen az ne nézzen :) Te is boldog leszel majd valakivel nyugi, anyádékra meg tegyél magasról ha ennyire a külsőségeknek élnek.

2016. jan. 23. 19:16
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Mármint a fodrász engem sajnált meg :)
2016. jan. 23. 19:17
 14/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem, a ronda gyerek nem ér annyit mint a szép és soha nem is fog. Jöhet a lepontozás!;)
2016. jan. 23. 19:29
 15/28 anonim ***** válasza:
A szüleid gonoszak, de valamelyiktõl örökölted a "rondaságukat".Hidd el minden embernek van szépsége, bármilyen is az.Verd ki a fejedbõl és légy büszke magadra és örülj,hogy egészséges vagy,ez nagyon fontos.
2016. jan. 23. 19:30
 16/28 anonim ***** válasza:
48%

19:29

Te szép lehetsz,de a lelked ronda!!!!Akinek a lelke ronda, az maga is ronda.

2016. jan. 23. 19:31
 17/28 anonim ***** válasza:
Ők belülről rondák, úgy látszik.
2016. jan. 23. 19:33
 18/28 anonim ***** válasza:
97%

Én sem vagyok valami szép, és sokszor rosszul érintett. Igazságtalalan az élet, ezt nem könnyű elfogadni.

De miért kell ilyen valótlanságokat állítani, hogy csúnya ember nincs, meg hogy a szépség belülről fakad?

Most nem kezdek el képeket keresgélni, vagy híres emberekkel példálózni, de van, akinek tökéletes az alakja, sosem hízik, gyönyörű a haja, a bőre, mindene, és igenis vannak olyanok, akiknek nem szerencsés az alkatuk, hiába sportolnak vagy diétáznak, sosem lesznek csinosak. Lehet hogy nem kövérek, de olyan a testfelépítésük, hogy nem előnyös, és kész. Nem állnak jól a ruhák rajtuk. Vagy csúnya a bőrük, mint nekem. Egész életemben bőrproblémáim voltak, felnőttként is. Undorító bőrrel az ember nem lehet szép. Amikor látod, hogy ezt bámulják, vagy egy-egy pofátlan ember rá is kérdez, hogy miért nem mész kozmetikushoz? Holott az semmit se ér, és a város összes orvosát végigjártad már, de egyik se tudott segíteni, és ez idővel gátlásossá tesz, kerülöd az embereket, akik ezután összesúgnak a hátad mögött. Nem szívesen mész társaságba, visszautasítod a meghívásokat, egy idő után meg már nem is hívnak sehova. Így barátaid se nagyon lesznek, és igen, az egész életedre kihatással van, ha csúnya vagy.

Aki nem éli át, az nem tudja, milyen, de ne áltassatok már ezzel minket, hogy a szépség belülről fakad.

Ha ti nem tartjátok csúnyának magatokat, hanem szépnek, vagy átlagosnak, akkor BÁRKIVEL randiznátok, akit még nem ismertek, akkor is, ha az illető csúnya? Hiszen lehet, hogy egy kedves, szeretnivaló jó ember? Nem baj, ha kancsi, csálén áll a foga, brezsnyev-szemöldöke van, és úgy általában nem egy kellemes jelenség?

Ti sose gondoljátok, hogy na, azért van egy szint... ???

Kétlem...

A szépség nagy előny az életben, a szép emberek sikeresebbek, gazdagabbak lesznek. Szépséggel ki lehet törni, ugyanazzal a tudással előrébb van egy szép ember, mint egy csúnya. Ha ugyanazzal a végzettséggel elmennek egy állásinterjúra, vajon ki tesz jobb benyomást? Egyértelmű. Aki kellemes külsejű, ezáltal magabiztos, jól áll rajta a kosztüm, stb. Míg a másikon lóg a zakó, csomtos a lába, vagy épp x-lába van, egész életében csúfolták a külseje miatt, ezáltal gátlásos, pedig ugyanazt tudja, mint a másik, de mit számít az...

2016. jan. 23. 20:05
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyneműek vagytok?

Mert pl barátnőmnek a lánya a mindene, a fia meg... Hát, csak van. Mert ő másodikra is lányt akart. Pedig tündéri fiúcska. Sajnos vannak ilyen szülők.

Nem a szépségen múlik, hidd el!

2016. jan. 23. 20:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti a gyerekét, az nem tartja rondának, bárhogyan is néz ki.
2016. jan. 23. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!