Amit a szülők nem tanitottak meg, azt honnét pótoljam?
Ahogy a többiek is elmondták, nem kell ezt annyira túlreagálni.
Én a netről tanultam inget vasalni, rántást készíteni, kelt tésztát csinálni, stb. Ma már annyi minden fent van a neten, hogy csak szelektálni kell a jobbnál jobb vidik között. A másik, hogy ne szégyellj segítséget kérni: a héten méteráruban voltam, életemben talán először. Megálltam az eladó hölgy előtt, közöltem, hogy nem szoktam varrni, de legyen már kedves segíteni kiválasztani néhány dolgot. Pillanatok alatt összepakolta a cuccokat, megköszöntem, fizettem és eljöttem. Hazajöttem és hála a Pinterestnek gyorsan megvarrtam ami kellett. Pedig anyukám tud varrni, de sose tanított meg. Most moroghatnék, hogy miért, de attól nem leszek előrébb.
26/N
Magadtól tanuld meg.
Egyébként jó eséllyel jobban is jársz. Nem tudom, a te szüleid pl. hogy főznek, de a legtöbb hagyományos családban csak a full egészségtelen kajákat tanulhatod meg, akkor már inkább olvass utána a neten. Egyébként egyszerű ételeket nem nagy kunszt megfőzni, pl. egy túrós tészta elkészítése nem bonyolultabb, mint főzni egy teát.
A mosógépnek is a legtöbben egyetlen programját használják, és ennyi. Ott is jobban jársz, ha ráguglizol a textil kreszre, megnézed melyik ruhád címkéje mit ír és melyik programon tudod mosni.
Alapvetően ma már mindent megtanulhatsz a netről, és sokszor még jobban is jársz, mert így valószínűleg jobban fogod csinálni, mint a szüleid.
Volt egy 26 éves kolléganőm és iszonyat büdös volt a szája,nem mosott fogat még soha!!
Azt mondta az anyukája nem tanította meg rá.
No komment.
Gyűjts egy kisebb lakásra és költözz el otthonról. Vagy ha nem tudsz várni, akkor egy albérletbe.
Hamar rá fogsz jönni mindenre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!