Hogyan potoljam a nyomast Immergas eolo star 23kW kazanban?
Figyelt kérdés
szoval a 10(nyomas nem elegseges) hibakodot mutatja, el sem indul. Alul van egy nyomasmero az 0-an all. Potoljam vizzel valahogyan vagy pedig a tetejen levo szelepen keresztul fujjak bele levegot?2016. jan. 14. 23:45
1/5 anonim válasza:
Hú, nem kamu kérdés? Persze hogy vízzel
. Van egy csap rajta , azon keresztűl lehet. Alul van általában.
2/5 anonim válasza:
Ez csak kamu lehet ki az a hüle aki levegővel töltene fel egy rendszert amibe víznek kell lenni.
3/5 anonim válasza:
Nem kamu ez a kérdés, mert ha zártrendszerű a fűtése (márpedig szinte biztos hogy az) akkor a kiegyenlítő tartálya is zártrendszerű ami azt jelenti hogy van benne egy membrán aminek az egyik oldalán víz van a másik oldalán pedig levegő ezt a levegőt is lehet pótolni és akkor emelkedik a rendszerben a nyomás. A nyomás beállításához lehet hogy a vizet is pótolni kell és a levegőt is, de az is lehet hogy a kiegyenlítőtartályban kijukadt a membrán, ezért az lenne a legjobb ha egy szakemberrel nézetnéd meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3.as koszonom a normalis valaszt es igen, beszeltem szakemberrel. A baj az hogy a kiegyenlito tartalyban a membran megment es ezert nem volt nyomas a rendszerben. Hetfon javitjak
2016. jan. 16. 23:43
5/5 anonim válasza:
Így van én is hülyeséget írtam de a kérdést se a legjobban tetted fel. A kazán tetején lévő szelep csak lefújó szelep oda se levegőt se vizet nem lehet tölteni. Vizet alulról csapról levegőt meg a tartály gumilabdájába pumpálva de látom már megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!