Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Laminált padló vs szobaméret....

Laminált padló vs szobaméret. Nagyszobába kéne padlót lerakni. Hosszában elfér 4 csík, faltól marad 2.5-2.5cm. Szegély eltakar 2cm-t. Kereszbe elfér 18 csík, marad 2.5-2.5cm. Szegély eltakar 2cm-t. Hogy pótoljam ki a hézagot?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igaz, én még nem csináltam, csak néztem mikor az asztalos lerakta a szobába nekünk, ő egyszerűen kivágta a laminált lapból a hiányzó részt, úgy szabta, ahogyan a csempét is szokták. Ott ugye nem lehetett klikkelni, ezért valamiféle ragasztószerűséget használt amit ilyen pisztolyból nyomott ki. A nevét sajnos nem tudom. Talán sziloplaszt?
2008. dec. 12. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Ezek szerint még nem raktátok le.Nem lehet előre kiszámolni,hogy hogyan fog "elférni".Elősször is kötésre kell tenni,tehát az előző sorból leesett darabbal kell kezdeni a következő sort.Vagy ha nincs maradék akkor egy féllel kell kezdeni.Nem lesz így sem hulladék.Ha így csináljátok akkor úgyis méretre kell vágni a végén,vagyis méterenként 2mm-t kell ráhagyni.Na ezt már eltakarja a szegély.Az utolsó lerakott sor,meg olyan ferde lesz,több centi eltérés is lehet a két vége között,hogy azt mindenképp úgy tudjátok áthidalni,ha az utolsó sort is méretre vágjátok.

Írhatnám részletesebben is,de menet közben úgyis rájöttök a nyitjára ti is.

Nem nagy ördöngősség lerakni,csak még nemtudod elképzelni,hogy hogyan is kell.

Jó mulatást!:)))

2008. dec. 12. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja lehet venni hozzá fa színű sziloplasztot,de ezt leginkább az ajtófa,ill a csövek köré kell kenni.A szegély alá nem kell.
2008. dec. 12. 12:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Hülye vagyok! Persze féllel is lehet kezdeni, az utolsó maradéka a következő eleje és így tovább... Ha nagyobb lett volna rés rögtön rájövök, de megzavart a pár centi.

Köszönöm mindenkinek!

2008. dec. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!