Mivel mossam ki fehér függönyömet, hogy még fehérebb legyen? Turiztam egy fehér függönyt, de az összehúzásokat ki kellett engednem, mert rövid lett volna, így ott nagyon látszik a csík, el van barnásan színeződve.
Figyelt kérdés
Hogy tudnám szép fehérré varázsolni?Bár nem mostam még ki,lehet kijön,de mindenféleképpen hófehérnek szeretném,Hány fokon mossam?2011. okt. 10. 13:35
1/7 anonim válasza:
Egy éjszakára áztasd sós vízbe.De lehet kapni kimondottan függönyfehérítő port a mosóporhoz.Én 40 fokon mosnám.
2/7 anonim válasza:
Áztasd be egy napra fehérítőbe. És másnap mehet a gépbe, 40 vagy 30 fokon
3/7 anonim válasza:
A fehérítők pont erre vannak kitalálva. Bár valószínűleg az az elszíneződés csak egyszerűen por, ami beleült a szövetbe, az simán ki fog jönni.
Egy éjszakára én nem áztatnám fehérítőbe, bizonyos anyagok ugyanis ennyi idő alatt besárgulnak tőle. Úgy szoktam csinálni - kényelmesebb is -, hogy a fehérítendő holmikat előmosással mosom, és az előmosásba teszem a fehérítőt, a "rendes" mosásba meg a mosóport.
4/7 A kérdező kommentje:
És milyen fehérítőt vegyek?Domestos?Clorox?Ezek jók???
2011. okt. 10. 15:00
5/7 A kérdező kommentje:
Mert nincs itthon semmi fehérítőm,de pénzem sincs rá nagyon most venni sajna,így vmi olcsó megoldás érdekelne.Köszi a válaszokat azért mindenkinek!!
2011. okt. 10. 15:03
6/7 anonim válasza:
Elvileg a hypó is fehérít, nagyanyáink még azt használták. De ha nincs pénzed, akkor először csak tedd be a gépbe kimosni, mert elképzelhető, hogy simán kijön fehérítő nélkül is. Ez a legolcsóbb megoldás :D
7/7 anonim válasza:
Egy kanál szódabikarbónát tegyél a mosópor mellé. Én mindig azzal mosom a fehér függönyöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!