Fehér rövid/mini nadrághoz fel lehet venni fekete cicagatyát? Nem néz ki idiótán?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 20:50
1/14 anonim válasza:
Sztem rövidgatya alá nem illik, max egy nylonharisnya, vagy vmi színes harisnya. Cicanadrággal nekem csak a miniszoknya vagy a hosszított felső/tunika jön be.:) 19/L
2/14 anonim válasza:
Fel lehet venni, de sztem idiótán néz ki.
3/14 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem lesz idióta kinézete...
4/14 A kérdező kommentje:
válaszokat még légyszi. kíváncsi vagyok mit gondoltok.
2011. máj. 18. 21:28
5/14 anonim válasza:
nem a szín miatt idióta, hanem azért mert a short+cicanadrág kombó nagyon tirpák. vékony fekete harisnya!
6/14 anonim válasza:
Amellett, hogy idiótán néz ki, még közönséges is.
7/14 anonim válasza:
hát sztem is igaza van az előző hsz-óknak..bár ez a nadrágtól, a cipőtől, a felsőtől és a kiegészítőktől is függ, bár ha feltettél egy ien kérdést, akkor valószínűleg nem v túl jó öltözködésben:) úgyh inkább hanyagold ezt a kombót:)
9/14 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel,de azért arra figyelj hogy hova. Pl:bankba,színházba,óvodába unokaöcsiért menni ne. De nem hivatalos helyekre pl:akár kirándulás,akár koncert mehet.
10/14 A kérdező kommentje:
buliba gonoltam egy fekete csillogós felsővel meg egy topánkával, de nem tudom eldönteni vegyek e alá cicagatyát van ne
2011. máj. 19. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!