Az ocsem osszetorte a telefonomat, a szuleim aztmondtak fizessem ki en?
Sziasztok!A velemenyetekre vagyok kivancsibes tanacsokra mert nagyon elkeseredett vagyok.Sosem voltam az a gyerek akinek megvettek mindent.19 eves vagyok es a 2015-ös nyarat végig munkával töltöttem mert a legnagyobb álmom egy iPhone 6-os telefon volt.Egyetemre jarok mellette szoval nem fetrengek otthon a semmittevesben.Szoval meglett ra a penzem es nyar vegen meg is tudtam venni a telot.Nagyon boldog voltam,tenyleg en dolgoztam meg erte. Egeszen tegnapig. Az ocsem szokott rajta jatszani mert eleg nagykepernyoje van ugye hasonlit egy tablethoz.Szoval
nala volt odaadtam szeretetbol neki..Valami nem ugy sikerult neki ahogy akarta es duhbol ledobta a foldre,sajnos a kőre zuhant szoval darabokra tort.Szuleim is tudnak rola,de ok aztmondtak,hogy nem tudjak megjavitattni egy ilyen telefon javitasa alsohangon is 40-50 ezer ft.Az ocsemet alig szidtak le es semmi buntetest nem kapott..En megmondom oszinten sirok eleg gyakran mostis miatta,mert ezert dolgoztam meg es most tonkrement az egesz..Van valami tanacsotok hogy kezeljem a helyzetet,illetve hogy kerjem a szuleim segitseget?
Most mondanám azt, hogy miért vettél olyan drága telefont. :D
De te vetted, nem az öcséd vagy a szüleid.
Dolgozza le öcséd a javítás árát. :D Nem azt mondom, hogy huzzon el gyárba dolgozni, mert azt még nem tud.
De zsebpénzből törleszthet, illetve átvállalja 1 évig a rádeső házimunkát. :D Esetleg szüleid eladják az öcsike elektronikus eszközeit, ha van neki saját. 13 évesen már igenis vállalja a következményeket. Büntetést meg legalább addig kapjon, amíg meg nem tanulja a düh rohamait kezelni. Legközelebb a tv-t rúgja le, mert nem tetszik neki valami?
Mert szerettem volna egy ilyen keszuleket.
En karacsonyra sem kaptam semmit egy doboz csokin kivul
mert mar megvettem magamnak azt amire a legjobban vagytam.Persze ocsem kapott 500 dolgot ugy hogy a szuleink szerintem
lenullaztak magukat.
Nekem
is adhatsz egy szal
cigit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!