Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az ocsem osszetorte a telefono...

Az ocsem osszetorte a telefonomat, a szuleim aztmondtak fizessem ki en?

Figyelt kérdés

Sziasztok!A velemenyetekre vagyok kivancsibes tanacsokra mert nagyon elkeseredett vagyok.Sosem voltam az a gyerek akinek megvettek mindent.19 eves vagyok es a 2015-ös nyarat végig munkával töltöttem mert a legnagyobb álmom egy iPhone 6-os telefon volt.Egyetemre jarok mellette szoval nem fetrengek otthon a semmittevesben.Szoval meglett ra a penzem es nyar vegen meg is tudtam venni a telot.Nagyon boldog voltam,tenyleg en dolgoztam meg erte. Egeszen tegnapig. Az ocsem szokott rajta jatszani mert eleg nagykepernyoje van ugye hasonlit egy tablethoz.Szoval

nala volt odaadtam szeretetbol neki..Valami nem ugy sikerult neki ahogy akarta es duhbol ledobta a foldre,sajnos a kőre zuhant szoval darabokra tort.Szuleim is tudnak rola,de ok aztmondtak,hogy nem tudjak megjavitattni egy ilyen telefon javitasa alsohangon is 40-50 ezer ft.Az ocsemet alig szidtak le es semmi buntetest nem kapott..En megmondom oszinten sirok eleg gyakran mostis miatta,mert ezert dolgoztam meg es most tonkrement az egesz..Van valami tanacsotok hogy kezeljem a helyzetet,illetve hogy kerjem a szuleim segitseget?

2016. jan. 21. 15:57
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
13%
Egyrészt igazad van sok dologban, másrészt nekem kicsit rémítő, hogy ennyire rá vagy akadva egy vacak telefonra.
2016. jan. 21. 16:20
 12/51 A kérdező kommentje:
Eddig mindig mindenkinek az a valasza hogy majd ha megdolgozol valamiert az a tied.En kemenyen megdolgoztam azert a 'vacak'ert!
2016. jan. 21. 16:25
 13/51 anonim ***** válasza:
49%
hihetetlen csicska szüleid vannak már ne haragudj az abaj mig nem lépsz fel keményebben ez lesz mindig
2016. jan. 21. 16:30
 14/51 anonim ***** válasza:
13%
Nem kéne hagyni, hogy a tárgyaid ilyen befolyással legyenek rád. Olyan telefont vegyél legközelebb, amiért nem roppansz össze, ha összetörik. A gyereknek pedig legón kívül mást ne adj a kezébe ezentúl. Még ha véletlenül ejtette volna le akkor se, így meg, hogy idegroggyant volt és dühében csinálta egy kiadós verést megérdemelne.
2016. jan. 21. 16:33
 15/51 A kérdező kommentje:
Tisztelem a szuleimet,hogy kellene kemenyebbnek lennem?
2016. jan. 21. 16:33
 16/51 anonim ***** válasza:
91%
Ez a telefon elég kemény pénzbe kerül, szóval egy ilyen földhöz vágás legfeljebb, akkor megengedett, ha adócsaló vagy, vagy rapsztár.
2016. jan. 21. 16:34
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

"Tisztelem a szuleimet,hogy kellene kemenyebbnek lennem?"

Tulajdonképpen sehogy nem tudsz, mert az a gáz itt, hogy az öcsédet nem tanították meg arra, hogy ne dobálja a több százezres telefont. Akkor melegébe kellett volna helyrerakni a dolgot neked. Én például valószínű lekevertem volna az öcsémnek egyet, ha ilyet csinál.

2016. jan. 21. 16:36
 18/51 A kérdező kommentje:
Nem merem ot bantani,volt mar hogy az ocsem rossz volt de engem vertek meg mert en vagyok a nagyobb..Ez 5-6eve volt
2016. jan. 21. 16:37
 19/51 anonim ***** válasza:
83%
Elég komoly gondok vannak a szüleid agyában. Most az egy dolog, hogy ő a kisebb, de a kivételezést illene abbahagyni mikor kinő a babakorból. Ha nem tanítják meg ilyesmikre és elkényeztetik könnyen egy kis g**i lehet belőle.
2016. jan. 21. 16:39
 20/51 anonim ***** válasza:
14%
Az öcséd semennyire nem becsüli a tárgyakat, te túlbecsülöd. A szüleid jól elcs.szték.
2016. jan. 21. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!