Lányok! Láttátok már apikátokat teljesen meztelenül?
Figyelt kérdés
Az ilyen elfogadott a ti családotokban?2016. jan. 16. 21:36
31/39 anonim válasza:
Ennyi prűd embert, te jó ég... Aki gyerekként látja a szüleit meztelenül, abban ez még semmiféle szexuális ingert nem kelt, és ha nem csinálnak belőle a szülők gondot, akkor a gyereknek sem lesz trauma.
32/39 A kérdező kommentje:
Én az utolsó válaszolóval értek egyet! :)
2016. jan. 17. 17:07
33/39 anonim válasza:
Én nem tartom gusztusosnak,ha valaki otthon, pl konyhában meztelenül mászkál, mint a bontott csirke, de amúgy semmi más bajom nincs ezzel.Nem értem, hogy ha pl öltözőben simán levetkőznek mondjuk osztálytársak, munkatársak, és ott nem tabu, akkor miért pont otthon? Én nem nézegetem a másikat, ha meztelen, de nem is zavar.Én sem vagyok amúgy különösebben szégyenlős, de ha látom valakin hogy az, akkor azt elfogadom és igyekszem nem zavarba hozni.Ja és amúgy nem emlékszem hogy láttam volna apukámat meztelen.Sajnos hamar elköltözött tőlünk.
34/39 anonim válasza:
természetesen előfordult amíg egy házban éltünk. Akkor amikor benyitottam a fürdőszobába és apukám zuhanyzott, vagy pont öltözött és nem volt rajta semmi. de ilyen fordított esetben is előfordult hogy ő nyitott be. de fürdőszobám kívül nem járkálunk meztelenül.
35/39 anonim válasza:
Szerintem ez nem a prűdség kérdéskörébe tartozik, hanem a szexualitáshoz. Ha egy apa látja a meztelen felnőtt lányát, szerintem az gáz és fordítva is, mert a meztelenkedés a párodra tartozik és nem a családtagjaidra. Ez olyan, hogy nem tartozik minden a családtagjaidra, mert ezek magánjellegű dolgok, ahogy például az sem tartozik a családtagjaidra, hogy hányszor és milyen pózban szexelsz a pároddal, vagy szerintem a fogantatásának a részleteire sem kíváncsi senki. Én egyáltalán nem vagyok prűd, de úgy gondolom, hogy a családtagok meztelensége maradjon magánszféra.
36/39 anonim válasza:
Ha valaki gyerekként látja meztelenül a szüleit, akkor a gyereknek nyilván nem a szexuális inger lesz a problémája, mert egy gyereknek még olyan nincs. Hanem például az, hogy azon gondolkozik ő miért nem úgy néz ki meztelenül, mint a szülei és elkezd téves elméleteket gyártani, akkor ha erről nem kap megfelelő felvilágosítást. Én például gyerekként azt hittem sokáig, hogy valami nem stimmel velem, és azért különbözök meztelenül a szüleimtől, és nekem ez trauma volt, akármilyen hihetetlen.
37/39 Krisztike 95 válasza:
Igen láttam.Nálunk elfogadott a meztelenkedés egymás előtt.
38/39 anonim válasza:
Mai napig látjuk egymást nem jelent gondot. 36N
39/39 anonim válasza:
Szoktuk látni egymást meztelenül apával és tesómmal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!