Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok! Láttátok már apikátoka...

Lányok! Láttátok már apikátokat teljesen meztelenül?

Figyelt kérdés
Az ilyen elfogadott a ti családotokban?

2016. jan. 16. 21:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
38%
Én már attól is rosszul leszek, ha meglátom egy szál fecskében, amiben a fonnyadt töke formája látszik...
2016. jan. 16. 22:31
 12/39 anonim ***** válasza:
65%
Miért kérdezed ezt Kérdező?
2016. jan. 16. 22:39
 13/39 anonim ***** válasza:
83%

Gyerekkoromban sokszor, nálunk ebből nem csinált ügyet senki. Úgy értem, senki nem rohangált pucéran a lakásban, de nem is zárta magára az ajtót senki, amikor átöltözött, vagy fürdött. Amikor ovis voltam, egyben volt a vécé meg a fürdő, minden további nélkül bemehettem pisilni, amikor apukám zuhanyzott, hiszen háromévesen még nem tudtam volna olyan sokáig tartogatni.

Amikor már nagyobb voltam, persze már bekopogtam, meg nem mentem be, ha más öltözött, zuhanyzott, de gyerekként nálunk ez mindennapos volt.

2016. jan. 16. 22:42
 14/39 anonim válasza:
74%
Alsógatyában igen.(:
2016. jan. 16. 22:51
 15/39 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez a családi meztelenkedés nagyon gáz! Az ember a párját nézegesse meztelenül és ne a családtagjait! Nálunk ilyen meztelenkedés sosem volt szerencsére, nem terrorizáltak ezzel a szüleim. Emlékszem nekem anno az oviban elég borzasztó volt és morbid,amikor az egyik kisfiú azt kiabálta, hogy anyukámnak nagy szőrös nunija van... 21/L
2016. jan. 16. 22:53
 16/39 anonim ***** válasza:
51%
Abba belegondoltál már, hogy ha az édesapád lebénulna, és neked kellene ápolni, akkor naponta kellene pucéran látnod?!
2016. jan. 16. 23:01
 17/39 anonim válasza:
71%
16: Ha én mint apa lebénulnék, nem szeretném ha azután a lányom mosdatná naponta a meztelen testemet.. ezt ne.. ezt semmiképpen se..
2016. jan. 16. 23:09
 18/39 anonim ***** válasza:
58%
Igen, nem biztos, hogy minden gyerek fel tudja dolgozni azt, ha meztelenül látja a szüleit! Például ha megkérdezi egy kislány hogy apu neked az mi ott, akkor már kiskorban szexuális felvilágosítást kell, hogy kapjon a gyerek? Nem hiszem! Szerintem sem szabad őket kitenni ilyennek! Felnőtt korban szerintem meg kultúrálatlan az egymás előtt meztelenkedő család!
2016. jan. 16. 23:09
 19/39 anonim ***** válasza:
78%
Nemcsak kultúrálatlan, hanem kicsit perverz is!
2016. jan. 16. 23:21
 20/39 anonim ***** válasza:
77%
Kiskoromban sokszor fürödtünk együtt, meztelenül már nem mutatkozik előttem, de alsógatyában igen, csak azért zavar, mert kicsit sem épületes látvány. Mondjuk felöltözve sem, de mindegy. Nem értem, miért ekkora tabu a meztelenség, teljesen természetes, nem perverz dolog. Mondom ezt úgy, hogy én magam betegesen szégyellős vagyok, senki előtt nem vetkőzöm, de ha más ruhátlankodik előttem, az egyáltalán nem zavar. A ruha alatt mindenki meztelen.
2016. jan. 16. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!