Lányok! Láttátok már apikátokat teljesen meztelenül?
Én mint lány,anyukámat láttam már meztelenül,sokszor,pl ha bementem a fürdőbe fogat mosni,vagy valami ilyesmi.
Apukámat viszont egyszer sem. Csak itthon lefekvés előtt szokott alsógatyában lenni,de nem is szeretném meztelenül látni. Soha nem fürödtünk együtt,ennek is örülök. Nem tudom,bennem van egy ilyen tabu dolog,persze ez emberfüggő,nálam ez így van. :)
Igen láttam már.
Nincs ebbe semmi olyan borzasztóan nagy dolog. Mi alapból nudista család vagyunk, régen gyakran jártunk ilyen helyekre, a bátyám, húgom és én mi nagyon sokat meztelenkedünk kicsi korunktól a mai napig szinte. Ezt szoktuk meg ilyenek vagyunk az egész család ilyen. Mi minden évbe nyáron eljártunk több napra nudista kempingekbe és strandra, ruhából is csak egy fürdőruhát egy utcára valót, és egy melegebb ruhát vittünk ha esetleg kellene hordani akkor legyen mit felvenni főleg ha elhagyjuk a kempinget. De sokszor volt olyan hogy 2-3 napig is meztelenek voltunk, mert olyan jó idő volt hogy egy darab ruhát nem vettünk fel.
A szüleim is ilyen helyen ismerkedtek meg, és minket is így neveltek, így persze hogy láttam meg néha látom apámat meztelenül. Itthon is gyakran meztelenkedünk, de annyira nem jellemző. Én pl nagyon szeretek meztelenül lenni már külön költöztem otthonról 19 éves koromban mert így alakult az életem, egyedül éltem 23 éves koromig egy kis garzon lakásba és jóformán mindig meztelen voltam mert 25-26 foknál hidegebb szinte sosem volt. Nyáron csak meztelenül vagyok itthon. A barátom jóval szégyenlősebb nálam, meg amikor már komolyabbra fordult a kapcsolatunk akkor gyakran mászkáltam már előtte meztelenül. Én ilyen vagyok.
"A kérdéseimre persze értelmes választ nem kaptam és nekem ez akkor borzasztó volt."
Ezt nem is értem. Már miért ne lehetne egy gyereknek értelmes választ adni? A gyerek nem hülye, csak kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!