Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korig normális ma...

Hány éves korig normális ma Magyarországon, ha egy gyerek a szüleivel él?

Figyelt kérdés
Mert ugye nem könnyü anyagilag magunkat fent tartani.

2016. jan. 14. 14:33
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
62%
Hát 12, 38 évesen már kimondottan beteges a szülők nyakán élni. Ha egy albérletre valót nem tudsz megkeresni, az nem a politikusok hibája, hanem a saját eletkeptelenseged. X vegzettseggel nem találsz munkat? Tanulj más szakmát. A lakóhelyén nincs MUNKA? Költözz máshova. Sosem akarsz tartós, komoly kapcsolatot, családot?
2016. jan. 14. 16:25
 22/45 anonim ***** válasza:
36%
A teljes munkaidos minimalbernek ott kene kezdodni hogy abbol kijojjon egy nem kozponti helyen levo kicsi studio alberleti dija, plusz meg ne dogoljon ehen belole az ember. Ez lenne a minimum. Efolott mar tenyleg nem a politikusok hibaja, de eddig igen.
2016. jan. 14. 16:28
 23/45 anonim ***** válasza:
80%
Miért, a politikus adja a béredet? Vagy ő dönti el, mennyit ér a munkád? Vagy az albérlet árát? Na neeeee... Ha úgy érzed, több bért érdemelnél, mint amennyit a cég ad, ahol dolgozol, lehet vállalkozni is, és akkor kiderül, kinek mennyit ér valóban a munkája a piacon.
2016. jan. 14. 17:19
 24/45 anonim ***** válasza:
69%

22!

Neked a politikus a munkáltatód? Ha nem akkor ne nyavajogj. Nem minimálbért kell dolgozni. Lehet tovább képezni magad, lehet másodállást vállalni, lehet kiállítás magadért. Nem kötelező minimálbért munkát vállalni.

2016. jan. 14. 18:08
 25/45 zgyzgy ***** válasza:
87%

Rossz a kérdés, erre nem lehet válaszolni, mivel ahány ember, annyiféle élethelyzet lehetséges.

Valaki budai villát örökölt, valaki hatodmagával lakik egy vályogházban.

Az is logikus, hogy ha valaki jól megvan otthon, minek dobjon ki százezreket egy penészes albérletre, csak hogy nagyfiúnak érezze magát.

A 25 éves korhatárt pedig nem tudom hogyan kalkulálták ki, de jó nagy hülyeség.

2016. jan. 14. 18:22
 26/45 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindegy, hogy William herceg él együtt a szüleivel és a nagyszüleivel egy akkora kastélyban, hogy havi kétszer futnak össze, vagy a szomszéd Józsi lakik egy szobában a mamával.
2016. jan. 14. 18:33
 27/45 anonim ***** válasza:
87%
Engem továbbra is az érdekel kedves kérdező, hogy neked (vagy akárkinek) mi közöd/köze van hozzá, hogy ki meddig él a szüleivel?
2016. jan. 14. 19:15
 28/45 anonim ***** válasza:
77%
Itt a gyakoris felfogás szerint a 18. születésnapjától. Vagy ha maradni akar, adja le a fizetése 90 %-át.
2016. jan. 14. 20:39
 29/45 anonim ***** válasza:
75%

Mi számít elköltözésnek? 13 évesen kollégista lettem, mert a kinézett gimnázium nulladik évvel indult (8. osztály második féléve), illetve túl messze volt az ingázástól. Hétvégente jártam haza. Utána még messzebb mentem főiskolára (ekkor is még a szüleim fedezték a kiadásaimat, én csak zsebpénznyi összegeket kerestem korrepetálással és hasonlókkal).

Tehát otthonról 13 évesen elköltöztem, de anyagilag független úgy 25 éves korom körül lettem csak.

2016. jan. 14. 21:41
 30/45 anonim ***** válasza:

"nagyon nagy szégyen ha valaki 25 után még mindig a szülein élősködik"

Azert valasszuk szet a dolgokat, mert sokan ezt is belekevertek.

Azt, hogy valaki otthon lakik a szuleivel egyaltalan nem jelenti azt, hogy otthon eloskodik rajtuk.

Sokaknal sajat lakas fenntartasa, foleg alberlete nem opcio, mert draga, de ez nem feltetlenul jelenti azt, hogy haza sem ad egy fillert sem.

Ha kifizeti a rezsi es a kaja ra eso reszet, akkor mar egyaltalan nem eltartasrol/"eloskodesrol" van szo.

Ezeket ne keverjuk ossze azert.

2016. jan. 15. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!