Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek lehet hogy gyereke...

Szerintetek lehet hogy gyerekem van?

Figyelt kérdés
Nem rég tudtam meg hogy az exemnek akivel 3 éve szakítottunk, 2 éve gyereke van. Nem egy helyen lakunk ezért én erről nem is tudtam. Amikor még együtt voltunk akkor minden eséllyel volt neki más valakije is, vagyis szerintem csalt engem. Viszont a szakítás után 3-4 hónappal beszéltünk, akkor azt mondta hogy nincs senkivel együtt.

2016. jan. 14. 10:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

"Állítása szerint szedett tabit és meg elhittem, lehet nem kellett volna, sok turpissága volt előtte is, igaz azok másmilyen hazugságok."

Amatőr vagy!

2016. jan. 14. 11:22
 12/21 anonim ***** válasza:
18%

Szerezz a kölyöktől DNS-t és vizsgáltasd be!

(haj,használt rágó,bőr,...)

2016. jan. 14. 11:23
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ha a tied lenne a gyerek, a csaj már régen jelentkezett volna a gyerektartásért, úgyhogy ne aggódj.
2016. jan. 14. 11:26
 14/21 A kérdező kommentje:
50%-os te meg korlátolt
2016. jan. 14. 11:30
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Most szerinted mi honnan tudjuk, hogy neked van-e gyereked??
2016. jan. 14. 12:18
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

de nincsen facebookja? ahol biztos rakott fel képet miután megszületett a baba..vagy posztot róla,hogy petike xy-kor születtett meg 50 centivel meg 3 kilóval? szoktak ilyet kirakni anyukák.

valahogy csak ki tudod deríteni hogy mikor született a gyerek..ha más nem kérdezed meg az exed egyik barátnőjét vagy szüleit, azzal a gyanúval ,hogy lehet te vagy az apa.. na tegyük fel ha a gyerek szeptemberben született..visszaszámolsz 9 hónapot.. mondjuk akkor januárban fogant. ti meg még előző év októberében szakítottatok, utána nem voltál vele együtt szexuálisan. akkor 100% hogy nem te vagy az apa. legalább egy kicsi találékonyság lehetne benned.. :)

ha pedig stimmelne a dátum, akkor bírósághoz fordulsz vizsgálatért.

2016. jan. 14. 12:41
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

1. Kérdezz rá a nőnél!

2. Láttál róla képeket? (Hátha hasonlít rád vagy valamelyik rokonodra.)

3. Ha kétségeid vannak, és a nő nem partner apasági vizsgálatban, fordulj bírósághoz DNS teszt miatt.

4. Ha tied a gyerek, fizesd meg a bíróság által megítélt összeget és minden esetben élj a megítélt láthatással!

2016. jan. 14. 12:41
 18/21 A kérdező kommentje:

16-os a face-n nem ismerősöm, semmilyen képet nem rakott ki a gyerekről, legalábbis nem látom így, se semmilyen kommentet.

De mondjuk igaza volt egy korábbi hozzászólónak, jobb ha soha nem tudom meg, még beleőrülnék, aztán kiderülne hogy nem is az enyém.

2016. jan. 14. 12:49
 19/21 A kérdező kommentje:
17-es köszi az infót!
2016. jan. 14. 12:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne felejtsd el, hogy ha tied a gyerek, akkor nem csak JOGOD lesz látni, hanem KÖTELESSÉGED lesz gyerektartást fizetni.
2016. jan. 14. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!