Utálom az anyámat. Mit csinaljak? 13/F
Egyszeruen kiborhatatlan.
Kenyszerít a focira, amit mellesleg mar 3 eve abbaakarok hagyni, ha mondom neki idegbeteg lessz, es akar megis ut. Azmeg semmi, egy kis mozgas nemart, de amikor bevalogatnak mert odais kenyszerit akkor arrais rakenyszerit. Pedig utalom mint a szart..foci jo dolog haverokkal..de maskepp sz#r. +Mindenhol leeget, ramvan szallva meg az osztalykieandulasra is jon meg ki edzesre is..
Lesza*ja hogy en mit akatok.
Mindig azthiszi hogy az osztalsaimat kovetem.
Nincs onallo gondolatom azt allitsa, kozben meg aszerint iranyit engem ahogy o azt a gyermekkoraban akarta volna.
Nem erdekel hogy nemvolt jo gyermekkora attolmeg az enyemet ne b*ssza el..
Apammal ne gyertek, mert ois egy idegbeteg, es aztmondja h anyammal beszeljek..
Mindig azzal jon anyam hogy "egy szep napon meg megkoszonom"meg a nagy dzart.
Elb*ssza az egesz gyermekkorom..
Azt ne irjatok h probaljak meg beszelni vele..vele nemlehet mert annyira makacs, mar egy terve van velem..
Mit javasoltok?
Barcsak hallgattam volna anyara, amikor abbahagytam a jegkorongot..:)
15F
Egyepkent az a baj, hogy valoban hatalmas tehetseg van bennem, nem egobol mondom, es eszak keleti valogatotban is vagyok..csak ugy hogy ezeket mindet rameroltettek..
En nem akarok focusta lenni, amarmennyire is jol keres, lehet lustasasbol irom, de.
1.Az igazi sportolok szerintem egesz eletuket a focinak szentelik.
2.Allando edzes..
3.Szerintem a taplalkozasba is beleszolnanak meg ilyenek...
Nekem az tul stresszes lenne+Meg utalom is.
Nem a focival van bajom. En a focit szeretem, haverokkal.
De egy edzes arrol szol hogy futunk, elveszti a lenyeget a labdat..+1 ember mondja mit csinalj stb..baratokkal szeretek csak focizni, ezt anyam nem erti meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!