Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy nem utáljam...

Mit csináljak hogy nem utáljam ennyire anyámat?

Figyelt kérdés

állandóan azt állítja hogy hazudok,mint például most, a kis húgom éppen ment ki a szobámból és a lábújára zárta az ajtót,,az idióta anyám meg állítja hogy én zártam rá és még kaptam is és még vagy 20 percet ordibált.Vagy van úgy hogy reggel megyek iskolába mondom hogy sziasztok és utánam szól hogy 'köszönni nem kell..?!' és mikor mondom neki hogy köszöntem akkor állítja hogy nem igaz..és még pár dolognak is hívott

Mindenbe engem hibáztat.

Azt mondtam hogy ha annyi idős leszek tuti hogy elszökök.Már nem bírok vele együtt lakni...

2013. szept. 29. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért baj ha utálod? Hiszen van miért, nem? Igaz, nem olyanok, amiket nekem el kell szenvednem, de hidd el, én sem érzek különbül, csupán az utálat szintjére nem jutottam el.
2013. szept. 29. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? A húgoddal is így viselkedik, vagy csak veled? Együtt vannak a szüleid? Lehet, hogy valamiért frusztrált anyukád, és ilyen hülye módon rajtad vezeti ezt le. Mióta tart ez az állapot?
2013. szept. 29. 18:15
 3/4 A kérdező kommentje:

14 vagyok a húgom még csak 3 szóval vele nem viselkedik így,,a szüleim kb. 9-10 éve el váltak de van élettársa .

Csak egyszerűen bolond az a baja

Sosem gondoltam hogy egyszer ezt a kérdést az internetre fel kellesz rakni...

2013. szept. 29. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek te szegény. Az a benyomásom, hogy anyukád szimplán kötekedni akar, és ha nem talál okot rá, akkor csinál... Úgy tudom, most már EU-n belül el lehet menni külföldre is továbbtanulni. Fogd fel ezt az állapotot úgy, mint egy nagyon erős motiváló körülményt arra, hogy tanulj és elérj valamit. Ha elég jó vagy, 4 év múlva elhúzhatsz és szépen csinálsz egy jó diplomát. Anyud hozzáállása gyökeresen meg fog változni, amit érzékeli, hogy nem függsz tőle (tapasztalatból mondom).
2013. szept. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!