Miért mondják mindig a szüleim hogy szerezzek barátnőt?
17 éves vagyok (nemsoká 18) és jól tudják hogy önbizalomhiányos és nagyon otthonülős vagyok ezért esélyem sincs barátnőt szerezni, de mindig azt mondogatjám hogy élvezzem az életet és keressek egy lányt akivel jól érzem magamat és próbáljak ki vele dolgokat a világban.
A 16 éves hugommal és a fiújával érvelnek hogy ők már 3 és fél éve együtt vannak és milyen jól szórakoznak mikor együtt vannak.
Jogosan mondják? Mert ha szemmel látható hogy ez nem menne és ezt szerintem ők is látják akkor miért mondogatják?
Utolsó, erről beszél a kérdező, pontosabban az ilyenekről, mint te, akik látatlanban bíráskodnak felette. "felnagyítod a dolgot"... Hadd döntse már el ő, hogy mennyire agresszívek az osztálytársai és hogy neki ez belefér- e vagy sem. A post-od kb tökéletesen reprezentálja, hogy a srácnak miért van elege az emberekből. Lehet, hogy te "nem gondolsz az osztálytársaidról semmit", meg "jól kijössz velük", de egyrészt nem ugyanabban a helyzetben vagy a másik emberrel, másrészt pedig mindannyian mások vagyunk. A kérdezőnek meg lehet más megy sokkal jobban és könnyebben, mint neked. Vagy talán életedben nem találkoztál még olyan helyzettel, melyben másnak könnyebben ment valami, mint neked? Ha igen, akkor az illető ugyanígy kioktatott, ahogyan most te próbáltad a kérdezőt? ÉS ha történt ilyen, mennyire esett jól??
Kérdésem, csodálkozol, hogy utálja az embereket? Feltehetően az osztálytársai közül is mindenki jobban akar tudni nála mindent...
Egy ember sem lenne önbizalomhiányos és egy ember sem lenne szociofóbiás, ha ti, a többi emberek elfogadással és nem kioktatással, megértéssel és nem bíráskodással, türelemmel és nem elvárásokkal fordulnátok feléjük!!!!!
Kár, hogy szánakozás meg együttérzés között igen nagy különbség van, csak te valahogy kevered a kettőt, pontosabban nálad egybefolyik a kettő.
Miért nem lehet elfogadni, hogy ezzel a sráccal, aki ide írta a kérdést, AZ ÉGADTA EGY VILÁGON SEMMI BAJ SINCS?
Mindannyian mások vagyunk, fogadjuk már el egymást, mert az el nem fogadás csak hátráltat mindenkit abban, hogy JÓ legyen és kihozza magából a maximumot.
Attól én még nem sajnálom le, hogy nem ítélem el, nem rúgok belé, nem bírálom el, hogy ennyi idősen hol kellene tartania és mit kellene csinálnia, egyszerűen tisztelem annyira, hogy rá bízzam a döntéseit. Fenntartások nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!