Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondják mindig a szüleim...

Miért mondják mindig a szüleim hogy szerezzek barátnőt?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok (nemsoká 18) és jól tudják hogy önbizalomhiányos és nagyon otthonülős vagyok ezért esélyem sincs barátnőt szerezni, de mindig azt mondogatjám hogy élvezzem az életet és keressek egy lányt akivel jól érzem magamat és próbáljak ki vele dolgokat a világban.

A 16 éves hugommal és a fiújával érvelnek hogy ők már 3 és fél éve együtt vannak és milyen jól szórakoznak mikor együtt vannak.

Jogosan mondják? Mert ha szemmel látható hogy ez nem menne és ezt szerintem ők is látják akkor miért mondogatják?

2016. jan. 8. 22:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy először vegyed körül magadat olyan emberekkel, akiknek a véleményére adsz. Óhatatlan, hogy vannak olyan pasik, akik letaglóznak, mert egyéniségük van, de te is lehetsz olyan pasi, és óhatatlan, ha vannak olyan csajok, akik csak azokra a pasikra hajtanak, az évek során szerezhet az emebr egy rakás tapasztalatot, nagyon sok férfi van, akitől tanulhatsz, akik majd támszt nyújtanak és olyan mintával szolgálnak, ami elindyíthat, hogy új barátnőt keress, vagy csak megtaláld az elsőt, de ne hagyd, hogy belesüppedj egy olyan szerepbe, ami nem kívánatos, amivel soha senki nem akar azonosulni, mert akkor mindig alul maradsz, tessék vállalni az egyéniségedet, nem fog gondot jelenteni megtartani
2016. jan. 9. 22:48
 22/27 Zedricht ***** válasza:
Olvastam, hogy miket irtal valaszkent a valaszoloknak. Hat.. az eggyik olyan mintha mindenkit utalnal. Szerintem nyitottabnak kene lenned. Igen, lehet agresszivak az osztalytarsaid, de szerintem felnagyitod a dolgot stb.. elkene menned sportolni, csapatos sportba. En minden osztalytarsammal kijovok, pont ezert mert nem gondolok roluk semmit. Beszelunk es vagy kialakul egy baratsag vagy haversag, vagy nem de akkorsem zarkozom el.
2016. jan. 9. 23:22
 23/27 anonim ***** válasza:

Utolsó, erről beszél a kérdező, pontosabban az ilyenekről, mint te, akik látatlanban bíráskodnak felette. "felnagyítod a dolgot"... Hadd döntse már el ő, hogy mennyire agresszívek az osztálytársai és hogy neki ez belefér- e vagy sem. A post-od kb tökéletesen reprezentálja, hogy a srácnak miért van elege az emberekből. Lehet, hogy te "nem gondolsz az osztálytársaidról semmit", meg "jól kijössz velük", de egyrészt nem ugyanabban a helyzetben vagy a másik emberrel, másrészt pedig mindannyian mások vagyunk. A kérdezőnek meg lehet más megy sokkal jobban és könnyebben, mint neked. Vagy talán életedben nem találkoztál még olyan helyzettel, melyben másnak könnyebben ment valami, mint neked? Ha igen, akkor az illető ugyanígy kioktatott, ahogyan most te próbáltad a kérdezőt? ÉS ha történt ilyen, mennyire esett jól??

Kérdésem, csodálkozol, hogy utálja az embereket? Feltehetően az osztálytársai közül is mindenki jobban akar tudni nála mindent...

Egy ember sem lenne önbizalomhiányos és egy ember sem lenne szociofóbiás, ha ti, a többi emberek elfogadással és nem kioktatással, megértéssel és nem bíráskodással, türelemmel és nem elvárásokkal fordulnátok feléjük!!!!!

2016. jan. 10. 01:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy a legtöbb ember ahelyett, hogy kezet nyújtana a másiknak (vagy legalább békén hagyná!), visszaél a másik hátrányos helyzetével... Gondolom az osztálytársai is folyton bántják, mert megérzik rajta, hogy érzékenyebb, és ahelyett, hogy jobban odafigyelnének rá, még szándékosan még jobban alá akarják ásni az önbizalmát. Ilyenek az emberek, féregként támadják azokat, akik a legjobban nem érdemlik meg és a legjobban nem szolgáltak rá.
2016. jan. 10. 01:09
 25/27 anonim ***** válasza:
az biztos, hogy manapság nem igazán sikkes pár nélkül maradni, az nem jó, ha az emebr levelibékának csúfolja magát, mert akkor levelibélka is marad, én nem szeretem azt a típusú toleranciát, ami szánakozik, mert az olyan visszaszánakozik, óhatatlan, és azt sem szeretem, amikor direkt űberszadizza a másikat, hogy ne szadizzák a többiek, mert az amegint csak felhívja a figyelmet rá, hogy van rajta valami szadiznivaló, általában az ilyen nagyon látványos sajnálgatást vagy szadizgatást éppen azok kezdik el, akiknek van valami takargatnivalója,aztán nincs is vége, a nyílt és undorító egymás szadizása talán a vége, amikor aztán sértgetni kell, mint egy nevelőintézetben, ahol csak problémás gyerekek vannak, tegyél igazságot, amikor egymás ellen mennek, vagy a börtönökben, a brutálisabb erősebb és így tovább, az, aki pedig tiszta szóval, teljesen érthető, hogy nem akarja befeketíteni magát, kijut mondjuk a nevelőből valaki és új életet akar kezdeni, olyan társadalomban, ahol egyébként is mindenki jobban tudja a másiknál mi aza a tolerancia, szerinted mekkora esélye van olyan helyre csöppenni, ahol új lappal indulhat? és onnan indultunk el, hogy te egy gátlásos srác vagy, aki nem tudja hogyan kezdjen neki a csajozásnak, vannak sokkal nagyobb problémák, és mi mégis fázunk tovább, védjed azért magad, ygakorta megesik, hogy az ilyen fiúk olyan haverokat választanak, akikkel lehet menni, csinosabbak, vagy talpraesettebbek, szívesebben buliznak, aztán később lerázhatos, lényeg, hogy ne ess ki a szerepedből, tudjad melyikbe tartoztál az elején, ahol kezdtem ezt a bejegyzést...
2016. jan. 12. 20:47
 26/27 anonim ***** válasza:

Kár, hogy szánakozás meg együttérzés között igen nagy különbség van, csak te valahogy kevered a kettőt, pontosabban nálad egybefolyik a kettő.

Miért nem lehet elfogadni, hogy ezzel a sráccal, aki ide írta a kérdést, AZ ÉGADTA EGY VILÁGON SEMMI BAJ SINCS?

Mindannyian mások vagyunk, fogadjuk már el egymást, mert az el nem fogadás csak hátráltat mindenkit abban, hogy JÓ legyen és kihozza magából a maximumot.

Attól én még nem sajnálom le, hogy nem ítélem el, nem rúgok belé, nem bírálom el, hogy ennyi idősen hol kellene tartania és mit kellene csinálnia, egyszerűen tisztelem annyira, hogy rá bízzam a döntéseit. Fenntartások nélkül...

2016. jan. 13. 00:17
 27/27 anonim ***** válasza:
az a helyzet, hogy a segítségnyújtásnak is van határa, tudom, hogy nem sajnálod le, hiszen nem is ismered, csak egy ártatlan bejegyzés, én csak arra akartam rávilágítani, hogy a legegyszerűbb megközelítéssel is tud az ember ítélkezni, ha a bonyolultak úgy keverik a lapokat, sajnos éppen ilyen formán van van a bonyolultakon a felelősség, az egyszerűt azt értsd úgy, hogy első szűrőre, ahogy esik, de senki nem is fogja kiröhögni, mint ahogy azokat a pasikat se, akik meg el vannak szállva maguktól, hogy mekkora magabiztosság van a birtokukban, de időnként vannak jópofa találkozások, azt értékelni kell, ez a véleményem
2016. jan. 13. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!