Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondják mindig a szüleim...

Miért mondják mindig a szüleim hogy szerezzek barátnőt?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok (nemsoká 18) és jól tudják hogy önbizalomhiányos és nagyon otthonülős vagyok ezért esélyem sincs barátnőt szerezni, de mindig azt mondogatjám hogy élvezzem az életet és keressek egy lányt akivel jól érzem magamat és próbáljak ki vele dolgokat a világban.

A 16 éves hugommal és a fiújával érvelnek hogy ők már 3 és fél éve együtt vannak és milyen jól szórakoznak mikor együtt vannak.

Jogosan mondják? Mert ha szemmel látható hogy ez nem menne és ezt szerintem ők is látják akkor miért mondogatják?

2016. jan. 8. 22:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
nem normálisak a szuleid....12 évesen -barátja- volt a hugodnak..és még orultek is neki. mondom, nem százasok.
2016. jan. 8. 22:21
 2/27 anonim ***** válasza:
14%
Hát.... ha nem veselkedsz neki a dolognak 27 évesen is szűz maradsz...a párkapcsolatokat is tanulni és gyakorolni kell...
2016. jan. 8. 22:24
 3/27 A kérdező kommentje:

#1... Úgy jöttek össze hogy kicsi koruk óta ismerték egymást 12 évesen még csak puszilkodtak utána már ölelkeztek és így tovább.

Normális fiúja van és a szüleim is szeretik.

Úgyhogy lehet befogni.

2016. jan. 8. 22:30
 4/27 anonim ***** válasza:
2%
azért,hogy ne legyél bu zi,homokos.
2016. jan. 8. 22:31
 5/27 A kérdező kommentje:

#2 De semmilyen emberi kapcsolatom nincs.

Csak a hugom fiúját ismerem.

2016. jan. 8. 22:32
 6/27 A kérdező kommentje:
#4 Miért lennék az?
2016. jan. 8. 22:32
 7/27 anonim ***** válasza:
26%

bocs, nem tudtam, hogy az ovodáskori puszizkodás is már a -kapcsolat- kategoriába tartozkodik.

egyébként, ahogyan már irták...attol félnek, hogy 30 évesen is egy kis begubozott fiucska maradsz, akinek nulla kapcsolata van a kulvilággal. (ja, és lehet attol is tartanak, h meleg vagy)

2016. jan. 8. 22:38
 8/27 anonim válasza:
8%
Semmi kapcsolatod nincs? Osztalytarsak? Edzotarsak ? ( ha sportolsz) , szomszedok . Nekem a nyakam tekertek volna ki ha 12evesen mar hapsim lett volna... s még helyeslik is ...
2016. jan. 8. 22:42
 9/27 A kérdező kommentje:

Semmilyen.

Szomszed fiatalok nem szeretnek, edzőtársam nincs mert egyedül sportolok,osztálytársaimat nem szeretem mert agresszívak és ők a rossz írányba mennek.

Figyelj... Azért volt 12 évesen fiúja mert a fiú szülei es az én szüleim nagyon jó barátok és egy óvodába járt a fiú a hugommal és utána egy iskolába is.

Mindig együtt játszottak és iskolában is majdnem mindig együtt töltik az idejüket.

12 és fél évesen már kezdenek jobban érdeklődni a másik nem iránt az emberek és ők már előtte is nagyon szerettek egymással lenni így 12 évesen bevalották egymásnak hogy ők szeretik egymást. (persze senki nem gondolta hogy komoly mert alapból is szerették egymást)

Kezdetben meg csak kézenfogva jártak s megpuszilták egymást és ez idővel ( évekkel mindig bővült).

Ez tulajdonképpen gyerekszerelem ami még mindig tart.

Ha megbízik a gyerek szülője a másikban és a családjában akkor mi baj van vele?

Semmi olyat nem csináltak amit nem lett volna szabad mert nem úgy lettek neveltetve.

2016. jan. 8. 22:54
 10/27 anonim válasza:
100%
Szerintem ne azzal foglalkozz h a szulok nyaggatnak mert igy nyomas ala kerulsz s mindenre rastesszelsz majd jon magatol nem kell eroltetni. Sztem inkabb epits kapcsolatokat , jarj uj helyekre stb majd kialakul . Jon az egyetem . :)
2016. jan. 8. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!