Szerintetek meg kéne engedniük a szüleimnek hogy heti 1-2x itt aludjon a barátnőm? 19/F és L.
Szerintetek mi az elfogadható a szülőktől, mi lenne a normális reakció ha megkérdezem tőlük, hogy a fent említett rendszerességgel itt alhasson a barátnőm? Még nem történt ilyesmi rendszeres jelleggel, most szeretném ha így lenne, most már 19 éves vagyok, nekem is vannak igényeim, ha értitek mire gondolok. Van külön szobám, ez nem probléma, hogy a nyakukon lennénk. A lányhoz nem tudunk menni csak hozzám.
Szóval még egyszer a kérdés: Szerintetek meg kéne érteniük a helyzetemet és "meg kellene" engedniük ezt az egészet? Ha nem, akkor mi lehet az ellenvetésük? Nem hangoskodunk, nem zavarjuk őket.
ma 14:04
Hol láttad, hogy csak annyit evett összesen? Szerinted CSAK otthon lehet enni? Na jó, nem hittem hogy ennyire részletekbe menően kell kifejtenem, de oké: dolgoztunk mindketten a városban levő csomagolóüzemben. A barátom tőlem kb 40 km-re lakik, onnan elég nehézkesen tudott volna bejutni a gyárba pl délelőttös műszakba, amikor reggel 6-kor már beöltözve kellett sorakozni műszakkezdéshez, ugyanis a céges busz másik irányból jön csak. Nos, főtt ételt melóban ettünk, valamint szünetben egy szendvicset. Szóval igen, itthon csak egy-egy szendót, vagy egy kis rántottát ettünk reggelire vagy vacsorára, műszaktól függően valamikor a nap során.
Elnézést, nekem mondjuk tényleg természetes volt, hogy az ember nem otthon eszik főtt kaját, tényleg leírhattam volna már elsőre, elismerem, hogy nem írtam elég infót.
Esetleg még valami, amibe bele tudsz kötni? :D
Na most megkapta:)
Remélem már nem köt beléd.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, sokan sokféleképpen látjátok a dolgokat. Természetesen már megbeszéltem a szülőkkel a dolgot, semmi ellenvetésük nem volt, sőt még talán örültek is neki, egyébként tudják, hogy toleráns vagyok/vagyunk velük szemben, nem hangoskodunk, nem vagyunk a terhükre.
Igazából kíváncsi voltam arra, hogy ki hogy lát egy ilyen szituációt, illetve hogy kinek mik a tapasztalatai, kinek mik a családjában a szokások.
Az kimaradt a leírásomból, hogy a legnagyobb baj a mi kapcsolatunkban az, hogy 40 km-re lakunk egymástól...
A kötözködős kommentelőket sosem kedveltem, de megértem őket, valahol nekik is ki kell élni magukat, ezzel semmi gond nincs, az ő írásaikat is ugyanúgy elolvasom.
Miért mesélt volna az egyik hozzászóló? Én úgy laktam 3 hónapon át a pároméknál, hogy szerintem előtte 10-szer sem találkozott velem a párom (jópár éves távkapcsolat volt) :D Nehéz volt kispénzű kezdő programozóként Budapesten szobát találni s így jött ki. Mondjuk sok vizet nem zavartam, mivel naponta jópár órát utaztam munkába, kvázi csak aludtam ott, mint akit agyonvertek... Az anyja elég jó fej.
A saját anyámról már meséltem, ő soha nem ismerkedett meg szegény sráccal. Talán 20 éves kapcsolatban megtörtént volna, de ezt már sosem tudjuk meg.
Az emberek sokfélék.
"Egyszer arról hadovált, hogy egész héten ott lopta a napot, másszor meg arról, hogy csak egy szendvicsen él. Leegújabban meg mégse ott él."
Ezekben mi az ellentmondás? Itt lakott nálunk hét közben. Itt nálunk a mi "készletünkből" csak valami nagyon keveset evett. Legújabban mégse él itt, ez júniustól augusztusig volt, nyári munkán voltunk, azóta még szakítottunk is, ha ennyire érdekel :D
Nincs jobb hobbid, mint az én kommentjeimbe belekötni? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!