Kaptam karácsonyra 15. 000Forintot. Mit mondhatnákna szüleimnek, mire költöttem?
Nem tőlük kaptam. Eddig vettem belőle 4ezer forintért egy könyvet, a többit egy játékra szeretném költeni, de nem szeretném, hogy megtudják, mert ellenzik. Mit modnhatnák, ha megkérdik?
17F.
Mondd meg nekik hogy le volt akciózva a boltban xy és azt meg vetted nekik xy ünnepre ezért nem mondod el pontosan mit vettél belőle hanem majd megtudják ha odaadod azon a napon.
Aztán igazából mire eljön az xp ünnep addigra vagy elfelejtik vagy már jön annyi pénz hogy tudsz venni vmit amire majd ráfogod hogy abból a pénzből vetted amit karira kaptál.
Ha nem tőlük kaptad, akkor honnan tudják, hogy pont 15E forintot kaptál?:D
Mond azt, hogy elittad, meg nőkre költötted. :D:D
pl:
-Kisfiam mire költötted el a maradék 12 ezer forintot?
- Anya, apa beszélnünk kell. 17 éves vagyok érdekel a női test, azért elmentem egy prostituálthoz és szexuális viszonyt létesítettünk.
-Mi.....
-és közbevágsz anya, had mondjam végig kérlek. Sajnos elkaptam egy nemi úton terjedő betegséget, és mikor elmentem a nemi gondozóba kiderült, hogy AIDS-es vagyok.
- A szüleid reakciója......
- És egyszer csak elkezdesz röhögni és közlöd velük, hogy játékra költötted, de az is megtörténhetett volna, amit először mondtál így örüljenek, hogy csak játékot vettél a pénzedből, AMIT TE KAPTÁL. :D 22/f- be fog válni, nem garantálom, hogy anyád nem pofoz fel, de ez vele járhat. :D Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!