Elmennél karácsonyra anyádhoz, ha közölné, férjedet ne vigyed?
OK: Pogácsát sütött, én meg hozzákezdtem neki segíteni.
Férjem kiakadt, ő mikor segített nekem? Tumorom volt, egyszer sem főzött rám, nem jött el parókát venni, nem kísért el egyszer sem.
Volt egy megjegyzése: Nem körmöt kéne lakkozni egy életen keresztül, hanem törődni másokkal.
Körömlakk betette a kaput.
Nem tudom, miért húztátok le a 3-ast - pedig igaza van: kellene tudni az okot is...
Sosem felejtem el, hogy a házban egy idős néni félig sírva panaszkodott, hogy a fia rá se néz, nem jön soha, nem törődik vele... Tovább beszélgettem vele, próbáltam kipuhatolni, mi lehet az oka, egyszercsak kiderült, hogy a néni megharagudott rá valamiért, és azt mondta a fiának: soha többet be ne tegye a lábát ide! :D A fiú meg szót fogadott :D
Szóval nem lehet tudni, mi bűne van a férjnek és hogy miért alakult ki ez a konfliktus - helyzet... Szerintem nem "büntetni" kellene anyukát, hanem leülni vele és megbeszélni, hogy mi a problémája a férjjel... Bár lehet, a kérdező ezt már tudja.
Hármasnak ment a zöld kéz! :)
Első házasságomnak azért lett vége, mert a férjem "kikezdett" anyámmal. Apámtól tudom. Anyám nem szólt róla.
Első férjem sem, csak felháborodott. De mintha nem lett volna igazi háborgás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!