Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmennél karácsonyra anyádhoz,...

Elmennél karácsonyra anyádhoz, ha közölné, férjedet ne vigyed?

Figyelt kérdés
Ma elmentem volna, egyedül. De a héten felhívott, jól lehordott, nem törődöm vele. Nem vágyom a társaságára, mert kritizál, durcáskodik, ha nem az van, amit ő akar.

#nagyságosasszony
2015. dec. 20. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7. A problemas szulok kozos altalanos jellemzoje, h nen lehet veluk dolgokat ertelnesen megbeszelni. Akinek hulye dolgai vannak, de meghallgat es megnyugtatoan tudjatok rendezni, az tobbe mar nem is problemas. Az emberi..
2015. dec. 20. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Férjem kiakadt, ő mikor segített nekem? Tumorom volt, egyszer sem főzött rám, nem jött el parókát venni, nem kísért el egyszer sem. "

Nem mennék.

2015. dec. 20. 15:08
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

nem mennék. A férjemet én választottam, kitartanék mellette.

nálunk én vagyok nemkívánatos férjem családjánál. Férjem nem megy. Pedig engedem. De ő aztmondja, mi egy család vagyunk, semmiféle ünnepre nem megy nélkülem. persze emiatt megint én vagyok a banya, mert szerintük tiltom... ah... hülyeségre nincs orvosság...

2015. dec. 20. 15:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Talán a betegségem tesz ilyen bizonytalanná. vagy az, hogy nem szeretnék haraggal a szívemben meghalni.

Sok barátom, barátnőm van. Ők sokat segítenek.

2015. dec. 20. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
59%

7-es vagyok:

Ebben az esetben mindenekelőtt ELMONDANÁM anyámnak - sem sértődötten, hanem reálisan, hogy nekem milyen rosszul esett, hogy Ő nem segített, nem támogatott, majd ezek után azt is elmondanám, hogy a férjem segített (remélem, tényleg így volt :-) ), támogatott, ezért kitartok mellette.

Nem kell sértődötten közölni, meg haraggal a szívedben - bár ezt maximálisan megérteném - hanem tényszerűen közölni. Hadd gondolkodjon egy kicsit :-)

11-esnek: hidd el, tudom, milyen egy problémás szülő - sok mindent megértem anyám mellett. Csak a fele elég lenne másnak egy életre. De azt is megtanultam, hogy az ember a barátjait igen, de a szüleit nem tudja megválogatni - el kell fogadni olyannak, amilyen és meg kell próbálni valahogy együtt élni a dologgal...

2015. dec. 20. 15:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15.

Ne haragudj, de nem ertek veled egyet. En is hadilabon alltam az anyammal sokaig. Aztan egy szakember azt mondta nekem, h hiba a rosszhoz is ragaszkodni. Megertettem.Es igaza volt. Addig en is ugy gondoltam, ahogy most te.

Kitartast es sok erot kivanok, Kérdezo!

2015. dec. 20. 16:09
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Nem muszáj velem egyet érteni, ráadásul én nem azt mondtam, hogy együtt kell élni a szülővel, hanem azt, hogy el kell tudni fogadni olyannak, amilyen. Ha az ember a feje tetejére áll, bukfencezik, cigánykereket hány, az az ember akkor is az anyja marad. Ráadásul én nagyon sokat profitáltam abból, hogy megpróbáltam együtt élni, tudomásul venni és MEGBOCSÁTANI anyámnak - ugyanis olyan emberekkel is ki tudok jönni és megtalálom a hangot, akivel senki más (kemény kiképzést kaptam :D )

Pl. egyik helyre így vettek fel dolgozni: az előző utt dolgozót megverte egy öregasszony - engem meg imádott :D Mert "beszéltem a nyelvét" :-)

Ennyi :-)

2015. dec. 20. 16:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem. Szó sem lehet róla. Nekem ugyan nejem van, de bele tudom élni magam egy nő helyébe símán.

Egyébként nagyon is törődsz vele, hogy mit művel, azért is kérdezel bennünket. :)

Ha nem az van, amit ő akar és ezért ő durcáskodik, akkor rá kell hagyni. Majd megjön az esze a nagy magányban, amit maga keres magának. Ha mégsem, akkor így járt.

2015. dec. 20. 19:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem. Amig neked jo o es elfogadod, addig nem az o dolguk eldonteni kivel eled az eleted.

Nem mondom hogy ossze kell noni, es sehova se kell menni egymas nelkul, de csak ha ez a ti szabad dontesetek, hogy igy akartok menni, ahhoz nincs joga hogy kitiltsa, vagy ha igen, akkor hat veled egyutt.

2016. jan. 8. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!