Elmennél karácsonyra anyádhoz, ha közölné, férjedet ne vigyed?
"Férjem kiakadt, ő mikor segített nekem? Tumorom volt, egyszer sem főzött rám, nem jött el parókát venni, nem kísért el egyszer sem. "
Nem mennék.
nem mennék. A férjemet én választottam, kitartanék mellette.
nálunk én vagyok nemkívánatos férjem családjánál. Férjem nem megy. Pedig engedem. De ő aztmondja, mi egy család vagyunk, semmiféle ünnepre nem megy nélkülem. persze emiatt megint én vagyok a banya, mert szerintük tiltom... ah... hülyeségre nincs orvosság...
Köszönöm a válaszokat!
Talán a betegségem tesz ilyen bizonytalanná. vagy az, hogy nem szeretnék haraggal a szívemben meghalni.
Sok barátom, barátnőm van. Ők sokat segítenek.
7-es vagyok:
Ebben az esetben mindenekelőtt ELMONDANÁM anyámnak - sem sértődötten, hanem reálisan, hogy nekem milyen rosszul esett, hogy Ő nem segített, nem támogatott, majd ezek után azt is elmondanám, hogy a férjem segített (remélem, tényleg így volt :-) ), támogatott, ezért kitartok mellette.
Nem kell sértődötten közölni, meg haraggal a szívedben - bár ezt maximálisan megérteném - hanem tényszerűen közölni. Hadd gondolkodjon egy kicsit :-)
11-esnek: hidd el, tudom, milyen egy problémás szülő - sok mindent megértem anyám mellett. Csak a fele elég lenne másnak egy életre. De azt is megtanultam, hogy az ember a barátjait igen, de a szüleit nem tudja megválogatni - el kell fogadni olyannak, amilyen és meg kell próbálni valahogy együtt élni a dologgal...
15.
Ne haragudj, de nem ertek veled egyet. En is hadilabon alltam az anyammal sokaig. Aztan egy szakember azt mondta nekem, h hiba a rosszhoz is ragaszkodni. Megertettem.Es igaza volt. Addig en is ugy gondoltam, ahogy most te.
Kitartast es sok erot kivanok, Kérdezo!
16.
Nem muszáj velem egyet érteni, ráadásul én nem azt mondtam, hogy együtt kell élni a szülővel, hanem azt, hogy el kell tudni fogadni olyannak, amilyen. Ha az ember a feje tetejére áll, bukfencezik, cigánykereket hány, az az ember akkor is az anyja marad. Ráadásul én nagyon sokat profitáltam abból, hogy megpróbáltam együtt élni, tudomásul venni és MEGBOCSÁTANI anyámnak - ugyanis olyan emberekkel is ki tudok jönni és megtalálom a hangot, akivel senki más (kemény kiképzést kaptam :D )
Pl. egyik helyre így vettek fel dolgozni: az előző utt dolgozót megverte egy öregasszony - engem meg imádott :D Mert "beszéltem a nyelvét" :-)
Ennyi :-)
Nem. Szó sem lehet róla. Nekem ugyan nejem van, de bele tudom élni magam egy nő helyébe símán.
Egyébként nagyon is törődsz vele, hogy mit művel, azért is kérdezel bennünket. :)
Ha nem az van, amit ő akar és ezért ő durcáskodik, akkor rá kell hagyni. Majd megjön az esze a nagy magányban, amit maga keres magának. Ha mégsem, akkor így járt.
Nem. Amig neked jo o es elfogadod, addig nem az o dolguk eldonteni kivel eled az eleted.
Nem mondom hogy ossze kell noni, es sehova se kell menni egymas nelkul, de csak ha ez a ti szabad dontesetek, hogy igy akartok menni, ahhoz nincs joga hogy kitiltsa, vagy ha igen, akkor hat veled egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!