Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kaptam karácsonyra 15. 000Fori...

Kaptam karácsonyra 15. 000Forintot. Mit mondhatnákna szüleimnek, mire költöttem?

Figyelt kérdés

Nem tőlük kaptam. Eddig vettem belőle 4ezer forintért egy könyvet, a többit egy játékra szeretném költeni, de nem szeretném, hogy megtudják, mert ellenzik. Mit modnhatnák, ha megkérdik?

17F.

2016. jan. 7. 17:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A 10-es válasza nagyon tetszett.
2016. jan. 8. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy ez van, es kesz. (bar konnyen beszelek, tolem soha nem kerdeztek, ha megis, akkor elmondtam az igazat, hogy elkaveztam/kajaltam, elszortam ruhara, fuzetre, stb. Erre se mondtak velemenyt, vegulis en kaptam, nekik mindehy volt, milyen hulyesegekre herdalom el)
2016. jan. 8. 14:46
 13/16 anonim ***** válasza:
A stílusért jogos, hogy jelentesz, ebben az egybeb igazad van. Viszont abban nincs, hogy ha játékot vesz, nem tud spórolni. Én se adnék ki játékért ennyit (semennyit se adnék érte), de ugyanúgy hobbi, mintha a gördeszkájába venne kerekeket. (nem én írtam a balkáni prolis hozzászólást, és nem is a hozzászólót védem)
2016. jan. 12. 00:21
 14/16 anonim válasza:
minek játékot venni ha torrentezni is lehet?:D
2016. dec. 25. 21:12
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 -.- Vegye meg, ha akarja. Különben is, 1 éves a kérdés, nem kell ide már írogatni.
2016. dec. 25. 22:27
 16/16 anonim válasza:
akkor miért írtá ide?:D
2016. dec. 25. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!