Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek meg kéne engedniük...

Szerintetek meg kéne engedniük a szüleimnek hogy heti 1-2x itt aludjon a barátnőm? 19/F és L.

Figyelt kérdés

Szerintetek mi az elfogadható a szülőktől, mi lenne a normális reakció ha megkérdezem tőlük, hogy a fent említett rendszerességgel itt alhasson a barátnőm? Még nem történt ilyesmi rendszeres jelleggel, most szeretném ha így lenne, most már 19 éves vagyok, nekem is vannak igényeim, ha értitek mire gondolok. Van külön szobám, ez nem probléma, hogy a nyakukon lennénk. A lányhoz nem tudunk menni csak hozzám.

Szóval még egyszer a kérdés: Szerintetek meg kéne érteniük a helyzetemet és "meg kellene" engedniük ezt az egészet? Ha nem, akkor mi lehet az ellenvetésük? Nem hangoskodunk, nem zavarjuk őket.

2016. jan. 8. 15:19
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
ja, köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek!
2016. jan. 8. 15:51
 12/48 A kérdező kommentje:

Heti 1-2 alkalom alatt annyit értek, hogy este jön, amikor már alszanak, reggel/délelőtt meg kis szedelőzködés, kis találkozás után megy, nem lesz lába alatt senkinek sem.

Sokan nem engednétek, akkor kérdem én, hol dugjam a csajomat? Valahol annak is meg kell történnie, nem? Igaz, jó lenne egy saját lakás, vagy albérlet... :)

2016. jan. 8. 15:54
 13/48 anonim ***** válasza:
90%

Amennyiben nem vagytok útban, meg már "régóta" együtt vagytok, akkor szerintem igen.

Amennyiben "olyan" dologra kerülne sor érdemes lenne valahogy elkerülni hogy "ellenőrizzenek". Meg ugye nem rögtön ezt csinálni, és akkor szerintem egy szavuk nem lehet. (Mert hogy ugye csak azért járnátok oda)

Épkézláb ellenérve ennyi információból nem sikerült összehoznom.

2016. jan. 8. 15:56
 14/48 anonim ***** válasza:
28%

hotelben, motelben, a parkban egy padon (kit érdekel).. vagy ami a legideálisabb lenne: nálatok, de amikor NINCSENEK otthon a szüleid!

A barátnődnek mi a véleménye erről? Tényleg arra vágyik, hogy a szomszéd szobában alvó szülők "füle hallatára" keféljék? Mert azt csak te hiszed, hogy alszanak, max. úgy tesznek.

2016. jan. 8. 15:57
 15/48 A kérdező kommentje:

nem hallatszik át sok minden, szerencsére nem közvetlen mellettem vannak a szülők.

DE azt meg nem akarhatja a szülő, hogy padon kúrjak, ők se ott csinálták gondolom :D hotel, motel... persze :D ha megtehetném pénzileg, nem tettem volna fel a kérdést.

2016. jan. 8. 16:03
 16/48 anonim ***** válasza:
18%
Felőlem mehetnél a padra, ha már olyan hülye vagy, hogy dolgozó szülők mellett diákként nem tudod megoldani napközben, amikor nincsenek otthon, és mindenképpen éjjel kell felhordanod a lányt dugni.
2016. jan. 8. 16:07
 17/48 A kérdező kommentje:

azért megnézném magamnak azt az embert, aki lehülyéz egy másikat interneten keresztül függetlenül az életkorától :)

nappal sajnos nem megoldható, fater éjszakás, muter nappalos, hétvégente meg nem nagyon járnak el sehova sajnos ez is kilőve papi

2016. jan. 8. 16:09
 18/48 anonim ***** válasza:
77%
Nekem engedték és én is engedném, szerencsére nem vagyok olyan akit zavar mások társasága, nálunk anyám pl. mindig kijött öcsém barátnőivel is, társasjáték, kártya, iszogatás, akár közös főzés mindenkinek belefért. Az más kérdés, hogy annak nem örülnék ha valami arrogáns kiscsajt hozna haza a fiam, akivel két szót nem lehet beszélni, de valószínűleg így is engedném, mert már nagykorú vagy és érthető ha van igényed a szexre. 34/N
2016. jan. 8. 16:09
 19/48 anonim ***** válasza:
41%
Minek kell ott aludnia? Rendezd le, aztán este kísérd haza. Ne kelljen már egy idegent kerülgetni, valahányszor neked kedved támad a csajhoz.
2016. jan. 8. 16:19
 20/48 anonim válasza:
78%
Na most le leszek pontozva, de én megengedném minden zokszó nélkül. Nekem is megengedték a szüleim, soha nem volt kellemetlenség belőle. Jó, az én párom akkoriban besegített minden házimunkában mikor ott aludtunk, fát vágott, füvet nyírt, kijárt az állatokhoz is. Levett egy terhet a szüleim válláról, cserébe azért hogy együtt lehessünk.Így mindenki jól járt, és gond sem volt belőle.
2016. jan. 8. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!