Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik egyik gyereknek többet adnak mint a másiknak?
Én láttam ilyen szülőt, az egyik gyerek bármit, a másik meg semmit...nem sokat voltam nála relatíve, de amikor ott voltam szinte állandóan ordibált a nagyobbikkal, hogy a kicsivel ne csinálja ezt, ne csinálja azt, csinálja meg neki ezt, csinálja meg neki azt...
aztán csodálkozik, hogy a gyerek rosszul tanul, amikor le van xarva...
22F
Azt nem értem meg, hogy jobban szeretik.
De ha azért kap valaki többet, mert ő jobban támogatásra szorul (saját hibáján kívül) akkor szerintem semmi kivetni való nincs benne.
5: ez nagyon bonyolult.
Nálunk is volt hasonló. Unokatestvérek között. Hogy egyiket a nagyszülők jobban szeretik, mint a másikat. De nem véletlenül volt így. Fordítva is igaz volt. Az unoka rengeteget járt a nagyszülőkhöz, nagyon szerette őket, ki is mutatta a szeretetét. A másik unoka viszont nem volt ilyen. Szerintem ilyenkor természetes, hogy az egyikkel szorosabb kötelék alakul ki, mint a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!