Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik egyik gyereknek többet adnak mint a másiknak?

Figyelt kérdés
Az oka pedig csak annyi lenne, mert azt jobban szeretik.
2016. jan. 5. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam ilyen szülőt, az egyik gyerek bármit, a másik meg semmit...nem sokat voltam nála relatíve, de amikor ott voltam szinte állandóan ordibált a nagyobbikkal, hogy a kicsivel ne csinálja ezt, ne csinálja azt, csinálja meg neki ezt, csinálja meg neki azt...

aztán csodálkozik, hogy a gyerek rosszul tanul, amikor le van xarva...

22F

2016. jan. 5. 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

Azt nem értem meg, hogy jobban szeretik.

De ha azért kap valaki többet, mert ő jobban támogatásra szorul (saját hibáján kívül) akkor szerintem semmi kivetni való nincs benne.

2016. jan. 5. 13:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Bocsi azt nem írtam,hogy már nem kisgyerekről van szó hanem két testvérről akiknek már családjuk van.
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindenkinek való gyerek.
 5/14 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj, hogy nem csak anyagilag adnak többet hanem érzelmileg is.
2016. jan. 5. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

5: ez nagyon bonyolult.

Nálunk is volt hasonló. Unokatestvérek között. Hogy egyiket a nagyszülők jobban szeretik, mint a másikat. De nem véletlenül volt így. Fordítva is igaz volt. Az unoka rengeteget járt a nagyszülőkhöz, nagyon szerette őket, ki is mutatta a szeretetét. A másik unoka viszont nem volt ilyen. Szerintem ilyenkor természetes, hogy az egyikkel szorosabb kötelék alakul ki, mint a másikkal.

2016. jan. 5. 13:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Az azért más én úgy gondolom, hogyha már unokáról van szó de itt testvérekről.
2016. jan. 5. 13:11
 8/14 anonim válasza:
100%
apám jobban szereti lányát mint engem mivel fiú vagyok, lány tesomnak mindent megvesz moziba is viszi, karácsonykor söt általánoságba sem kapok töle semmit, rákérdeztem miért tesz különbséget csak 2év van köztünk én vagyok az idösebb erre csak annyit mondott jó lenne elköltöznék már othonrol 21éves vagyok.
2016. jan. 5. 13:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú az ilyen, utolsó! Nem lehet könnyű.. Nem elég, hogy érzed, még ha rá is kérdezel, közlik, hogy jó lenne, ha eltakarodnál.. Szerintem amint lesz lehetőséged, lépj és vissza se nézz.
2016. jan. 5. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
Na most ezen lehet háborogni meg elitélni de alapeset, hogy a szeretetböl sem egyformán jut a gyerekeknek. Ha lesznek gyerekeitek meglátjátok. Söt a gyerekek szeretetigénye sem ugyanolyan. Nem egy kaptafára megy. Akkor meg hogyan akarod összehasonlitani? A kérdésben pedig nem is a szeretetröl hanem valamilyen anyagi adakozásrol van szo!!!! Bonyolult kérdés ez. Ne akarjátok néhány szoval elintézni (ELITÉLNI!!!!)
2016. jan. 5. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!