Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hálásabbnak kellene lennem?

Hálásabbnak kellene lennem?

Figyelt kérdés
20-as éveim második felét taposom, a szüleimmel élek, minimálért dolgozom. Nincs kivel külön költöznöm, de igazából jó abból a szempontból, hogy igy valamennyit féle tudok tenni. De már nem motivál semmi, reggel felkelek megyek dolgozni, hazaesek valamikor. Örülök, hogy szüleim nem zavarnak és hálás vagyok, de egyre türelmetlenebb is.
2016. jan. 4. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint miért vagy türelmetlen?
2016. jan. 4. 22:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék már haladni előre de nem megy, úgy érzem csak toporgok egy helyben. És ez lassan egyre jobban frusztrál és már egyre inkább idevesit mindenki körülöttem. Amiről nem tehetnek.
2016. jan. 4. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Keress még ehy munkát, hogy többdt tudj félre tenni
2016. jan. 4. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz róla a nagy szart. Végezz el egy életképesebb szakmát vagy keress jobb munkát a mostani szakmádon belül. Minimálból könnyű a mamahotelban félrerakni és egyedül meg sem élnél a mostani albérletárak mellett annyiből máshol, az tény. De a szar helyzetedért egyedül te vagy a felelős.
2016. jan. 5. 08:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt irtam nem tehetNek.
2016. jan. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!