Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elnézőbbnek kell lennem vagy...

Elnézőbbnek kell lennem vagy a férjem "készülékében van a hiba"?

Figyelt kérdés
A férjem 1 éve dolgozik a saját cége háttérmunkálataiban. Pont akkor kezdte el, amikor a fiunk megszületett, nem mondom hogy elhanyagolt, sőt, eleinte minta apaként viselkedett, aztán szépen, lassan a cég került előtérbe, a családja pedig a háttérbe szorult. Ma már az a helyzet hogy a cég pár napon belül elindul, ezért 3 hete már be sem ment a munkahelyére, helyette elment dolgozni egy üres lakásba, amit a későbbiekben irodának rendeznek majd be. A napjaink úgy telnek hogy reggel felkelünk, ő elvonul cigizni és kávézni a telefonjával a kezében, én addig tisztába teszem a gyereket, majd amikor a férjem vissza jött, addig kimegyek reggelit készíteni. Addig ő felöltözik, aztán megy is. Este hazaér, soha nem is tudom hogy mikor, mert mond egy időpontot, aztán 2 óra múlva haza esik. Hazaér, puszid ad nekünk, megcsinálja a kis kávéját és megint elvonul cigizni, a telefonjával. Este fürdetésnél besegít, kihozza a törcsit és felrakja a pelenkázót, de amíg fürdetek megint elvonul. Arról már nem is írok hogy beszélni másról sem lehet csak a cégről.. Szokott tőlem tanácsokat kérni, nagyon szívesen meghallgatom, de egy idő után nem érdekel hogy most éppen mit k*rt el a programozó... Vagyis szívesen beszélgetnék másról is. Aztán lefekszünk és kezdődik minden elölről. 3 hete nem is szexeltünk. Én értem hogy nagyon ki van és sok a stressz de egyszerűen sok már nekem hogy ilyen magasról sz@rik ránk. Legszívesebben kisírnám a szemeimet néha, tudom hogy nem helyes, de az érzéseimet nem tudom megerőszakolni. Vagy megkéne? Egyre feszültebb vagyok már én is...
2013. júl. 31. 19:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%

Majd talál egy csinos, vonzó fiatal csajt, aki nem hívja a törölközőt törcsinek, és majd levezeti vele a feszültséget.

Utána otthon is jobb lesz a szitu.

Egy stresszes hapsi mit kezdjen egy kismamával? Abban az anyát látja, nem a nőt. Semmi szexi vagy kívánatos nincs bennük. Törcsi, cici, poci, vacsi, kaksi, fürcsi.... értelmes felnőtt ember mődjára beszélni is elfelejtenek!

2013. júl. 31. 19:11
 2/17 anonim ***** válasza:
30%

"Legszívesebben kisírnám a szemeimet néha, tudom hogy nem helyes, de az érzéseimet nem tudom megerőszakolni. Vagy megkéne? Egyre feszültebb vagyok már én is..."

Szerintem ő is ugyanezt érzi veled kapcsolatban, lelkesen mesélne a cégéről, te meg jössz a szaros pelusokkal, hát köszi..

2013. júl. 31. 19:25
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

Remélem soha nem lesz olyan nő, aki arra vetemedne, hogy kihordja a gyereked, kedves első...

Kérdező! Arról semmit nem írtál, hogy próbáltad-e ezt már higgadtan, kettesben megbeszélni vele. Mert ha még nem, akkor én ezt ajánlanám. Ha pedig ezen túlestetek már, de még nem történt változás, akkor elég nagy a baj.

A leírtakból úgy érzem, hogy amúgy nem volt gond a kapcsolatotokkal, vagy legalábbis jól érezted magad benne, csak az új cég térítette el kicsit a párod. Vannak olyan emberek, akik hajlamosak egyetlen dologra koncentrálni, és amíg valaki észhez nem téríti őket, addig fel sem tűik nekik a dolog.

2013. júl. 31. 19:29
 4/17 intrepid ***** válasza:
31%
A pénzt ugye stépen hordja haza, azzal ugye semmi baj? Telik mindenre, amire a gyereknek szüksége van. Nem kell nagyon nézni az árcédulát, mikor vásároltok. No ennek ez az ára sajnos nálunk. De beszéld meg vele, hogy te kevesebbel is megelégszel, csak ő többet legyen veletek. De akkor nézni kell az árcédulát...
2013. júl. 31. 19:36
 5/17 anonim ***** válasza:
37%
Aztán ha meg nem lenne pénz,meg cég,akkor egy lúzer lenne,nem férfi.Most meg az a baj,hogy törekvő és dolgozik. Hagyd ott, jobban jár!
2013. júl. 31. 19:41
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom értetek teszi, hogy nektek jobb legyen és mindenre jusson pénz.

Am. mondtad neki, hogy mi a problémád?

2013. júl. 31. 19:43
 7/17 anonim ***** válasza:
49%

És a kihaló Magyarország női, ezután az első két komment után vállaljanak gyereket :D Remélem anyádról is így vélekedett apád. Te tökéletes Adonisz, férfiak mint(h)aképe.

Beszélgetés megvolt amúgy? Ha egyszer otthon találja a fene végre, talán tényleg leülhetnétek. Ha megvolt és nem hatott, akkor mérlegelj.

2013. júl. 31. 19:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem a céget sajnálom tőle. A szülőszobán bátorítottam hogy igenis vágjon bele. Tudom hogy megfogja érni ezt a szenvedést ha túl leszünk rajta végre.. Eleinte szóba hoztam, de teljesen félre értett, egy párszor próbáltam elmagyarázni hogy legalább csak hallja meg amit mondok. Én ennyivel beérném. De amikor 6x vissza kérdez hogy mit, merre, hogyan, és hetedszerre fel van háborodva hogy de én nem is mondtam ezt meg azt, hát az kiborító. Nem tudom neki megmagyarázni hogy csak napi 10 perc figyelmet kérek tőle, telefonok nélkül. De már nem is próbálom elmondani.
2013. júl. 31. 19:44
 9/17 anonim ***** válasza:
36%

#1 vagyok, és 33N

De itt kapásból ketten férfinek gondoltak csak azért, mert objektíven látom magunkat, nőket.

2013. júl. 31. 19:51
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
Én megértelek, nálunk már egy éve megy. Üljetek le és mond el neki, hogy ezzel a családját veszIti el, nálunk bevált. Addig én se értettem meg milyen, amikor a barátnőm panaszkodott hasonlóról, aztán nálunk is ez lett, együtt érzek veled.
2013. júl. 31. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!