Elnézőbbnek kell lennem vagy a férjem "készülékében van a hiba"?
Majd talál egy csinos, vonzó fiatal csajt, aki nem hívja a törölközőt törcsinek, és majd levezeti vele a feszültséget.
Utána otthon is jobb lesz a szitu.
Egy stresszes hapsi mit kezdjen egy kismamával? Abban az anyát látja, nem a nőt. Semmi szexi vagy kívánatos nincs bennük. Törcsi, cici, poci, vacsi, kaksi, fürcsi.... értelmes felnőtt ember mődjára beszélni is elfelejtenek!
"Legszívesebben kisírnám a szemeimet néha, tudom hogy nem helyes, de az érzéseimet nem tudom megerőszakolni. Vagy megkéne? Egyre feszültebb vagyok már én is..."
Szerintem ő is ugyanezt érzi veled kapcsolatban, lelkesen mesélne a cégéről, te meg jössz a szaros pelusokkal, hát köszi..
Remélem soha nem lesz olyan nő, aki arra vetemedne, hogy kihordja a gyereked, kedves első...
Kérdező! Arról semmit nem írtál, hogy próbáltad-e ezt már higgadtan, kettesben megbeszélni vele. Mert ha még nem, akkor én ezt ajánlanám. Ha pedig ezen túlestetek már, de még nem történt változás, akkor elég nagy a baj.
A leírtakból úgy érzem, hogy amúgy nem volt gond a kapcsolatotokkal, vagy legalábbis jól érezted magad benne, csak az új cég térítette el kicsit a párod. Vannak olyan emberek, akik hajlamosak egyetlen dologra koncentrálni, és amíg valaki észhez nem téríti őket, addig fel sem tűik nekik a dolog.
Gondolom értetek teszi, hogy nektek jobb legyen és mindenre jusson pénz.
Am. mondtad neki, hogy mi a problémád?
És a kihaló Magyarország női, ezután az első két komment után vállaljanak gyereket :D Remélem anyádról is így vélekedett apád. Te tökéletes Adonisz, férfiak mint(h)aképe.
Beszélgetés megvolt amúgy? Ha egyszer otthon találja a fene végre, talán tényleg leülhetnétek. Ha megvolt és nem hatott, akkor mérlegelj.
#1 vagyok, és 33N
De itt kapásból ketten férfinek gondoltak csak azért, mert objektíven látom magunkat, nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!