Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elnézőbbnek kell lennem vagy...

Elnézőbbnek kell lennem vagy a férjem "készülékében van a hiba"?

Figyelt kérdés
A férjem 1 éve dolgozik a saját cége háttérmunkálataiban. Pont akkor kezdte el, amikor a fiunk megszületett, nem mondom hogy elhanyagolt, sőt, eleinte minta apaként viselkedett, aztán szépen, lassan a cég került előtérbe, a családja pedig a háttérbe szorult. Ma már az a helyzet hogy a cég pár napon belül elindul, ezért 3 hete már be sem ment a munkahelyére, helyette elment dolgozni egy üres lakásba, amit a későbbiekben irodának rendeznek majd be. A napjaink úgy telnek hogy reggel felkelünk, ő elvonul cigizni és kávézni a telefonjával a kezében, én addig tisztába teszem a gyereket, majd amikor a férjem vissza jött, addig kimegyek reggelit készíteni. Addig ő felöltözik, aztán megy is. Este hazaér, soha nem is tudom hogy mikor, mert mond egy időpontot, aztán 2 óra múlva haza esik. Hazaér, puszid ad nekünk, megcsinálja a kis kávéját és megint elvonul cigizni, a telefonjával. Este fürdetésnél besegít, kihozza a törcsit és felrakja a pelenkázót, de amíg fürdetek megint elvonul. Arról már nem is írok hogy beszélni másról sem lehet csak a cégről.. Szokott tőlem tanácsokat kérni, nagyon szívesen meghallgatom, de egy idő után nem érdekel hogy most éppen mit k*rt el a programozó... Vagyis szívesen beszélgetnék másról is. Aztán lefekszünk és kezdődik minden elölről. 3 hete nem is szexeltünk. Én értem hogy nagyon ki van és sok a stressz de egyszerűen sok már nekem hogy ilyen magasról sz@rik ránk. Legszívesebben kisírnám a szemeimet néha, tudom hogy nem helyes, de az érzéseimet nem tudom megerőszakolni. Vagy megkéne? Egyre feszültebb vagyok már én is...
2013. júl. 31. 19:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

"Üljetek le és mond el neki, hogy ezzel a családját veszIti el"

Ohó, remek terv. Jelenleg az a család egy sivalkodó csecsemő, meg egy hisztis, értetlen háziasszony= kolonc a férfi nyakán. Ez inkább az asszonyságnak lenne veszteség, mert ha lelép a pénzkereső, akkor ki tartja el őket? Nyugodtan fenyegetőzzön válással, aztán ne lepődjön meg, ha a férje egyetért és segít neki összepakolni...

2013. júl. 31. 20:24
 12/17 A kérdező kommentje:
19:41es kommentre azért reagálnék. 1; Nincs még cége=nincs belőle pénz. 2; amikor megismertem akkor sem volt dúsgazdag, de rá 2 hónapra kirúgták. Utána én tartottam el. Ha lenne pénze, nem szeretném jobban és nem volt töketlen (ahogy most sem az. Nagyon is büszke vagyok rá).
2013. júl. 31. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

11.

Nekem szerencsére olyan párom van, aki a kisbabámmal együtt szeretett és nem nyűg voltunk neki. Beszéltem vele és megértette, hogy ránk is kell időt szentelni, mert nem lesz kire dolgoznia. Az a férfi, aki pedig nyűgnek tartana, az nem is kéne, ha ilyen a férjed, jobban sajnállak, mint a kérdezőt.

2013. júl. 31. 20:29
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem fogom elhagyni. Fenyegetni sem. Nem erről van szó. Félre értirek a kérdést. Nem megoldást várok, ezen a témán már nincs mit beszélni.

De azt hiszem megkaptam a választ a kérdésemre. Én vagyok a probléma. Eddig sem szóltam, ezek után sem fogok, de akkor megfogom erőszakolni az érzéseimet.

2013. júl. 31. 20:32
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

"magunkat, nőket"

Csak a magad nevében beszélj, sajnálatos, hogy te ilyen vagy, de legalább belátod, ez jó út a javuláshoz! Szorítok :)

Kérdező, egyrészt megértelek. Mert ő a gyerek apja, jó lenne ha foglalkozna vele, és nem úgy élne veletek, mint egy idegen. Ez nem jó. Viszont gondolj arra, hogy ez egy átmeneti helyzet, és ha elindul a cége, valószínűleg magától is javulni fog. És lásd be, hogy ezt főleg értetek, a családotok boldogulásáért csinálja. Azt meg ne sajnáld tőle, hogy élvezi is, szerintem nincs annál rosszabb, ha az ember utálja a munkáját. örülj neki, hogy ilyen, hogy vannak ambíció. Te is hallgasd meg őt, és ő is hallgasson meg téged, mikor a napotokról meséltek. Az én férjem sincs ám még itthon, hajnaltól este 9-ig egyedül vagyok, és nálunk 3 gyerek is van. De eszem ágában nincs morogni. Ha kevesebb munkával is tudnánk így élni (nem nagy színvonalon ám) akkor ő is én is boldogok lennénk, de hát ez van. Ha hazajön, kap vacsit, elmeséli milyen napja volt, gyerekezik. Aztán ő mesél, fekteti a két nagyobbat, én a kicsit. (Mondjuk nálunk a szex működik, nagyon is. 3 hét szünet után lehet hisztis p.csa lennék... :P Ezt ne vedd ám magadra, csak arra célzok, hogy szerintem ettől lehetsz feszültebb. Ezt mondjuk tuti szóvá tenném a helyedben a férjednek, csak finoman, hogy értse. )

2013. júl. 31. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
32%

Király 15-s, nagyon okosnak gondolod magad. Amikor beindul majd, akkor... Csak pár év külföldön, értetek teszi... Stb.

Tudod te mennyi idő, míg beindul egy cég? Magyarországon a cégek kétharmada az első két évben elbukik. Szeritned a kérdező kivárja a 2-3-4-5 évet, míg beindul a cég? Gondolom utána kíváncsi lesz rá a gyerek? Akkor már a társaival ismerkedik.

2013. júl. 31. 21:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a helyzet ugyanez. Én adtam barátomnak nem kevés kezdő tőkét, egy céghez, amit egy megbízható barátjával csinál. Pénz még nincs belőle, de dolgoznak rajta. Más bevétel nincs, csak az enyém. Bár, itt nincs gyerek.

A megoldás szerintem annyi, hogy szakíts magadra több időt. Menj barátnőzni, csinálj olyan dolgokat amiket szeretnél, vagy amiket szerettél volna.

Nálunk amúgy barátom szót nem mond arról, hogy állnak az üzlettel. Nekem pont az a bajom, hogy nem mond semmit, csak nagy ritkán. Én próbálok a pozitív oldalra koncentrálni, és kész. :D jobb nem jut eszembe.

2013. aug. 1. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!