Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen testvér és anya az aki...

Milyen testvér és anya az aki erre képes?

Figyelt kérdés

A testvérem szeretett volna vásárolni egy BMW X5 terepjárót,de nem kapott hitelt. Mivel mindketten Ausztriában dolgoztunk engem sikerült (3 év alatt)meggyőznie ,hogy vegyem fel Ausztriában és Ő minden hónapban kifizeti nekem.Az anyám is meg az apám is azt mondta ha megkapom a hitelt vegyem fel.Így felvettem 10.000 Euro hitelt a nevemre majd hazavittem nekik a pénzt,hogy vegyék meg a BMW-t.Úgy gondoltam semmi gond havonta befizeti a testvérem a 200 Eurot 5 évig.

De nem így lett!!!

Az anyám azonnal elvett tőle 1,2 Milliót csekkekre-ezt mondta.

Majd mikorra észhez tértem már fizethettem is a hitelt a saját fizetésemből.

Ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek a válasz:nincs munka,vagy mi is segítettünk:(

Üvöltöttek velem ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek.

El sem hittem hogy megcsinálták velem!!!De meg.

Havi 2-300 Eurot fizettem kamatokat mindent.

A mai napig nem kaptam rá választ mivel érdemeltem ezt ki?

Aki tudta fizette vagy én vagy a barátom akinek épp pénze volt.

Válasz erre a dologra mai napig nem érkezett,de nem is fog mert be kell látnom a saját családot is képes a pénzért a földbe taposni.

Kifizettem/tünk a párommal kb. 4 Milliót a semmire.

2016. jan. 3. 14:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
75%
lepontoztatok Huszart, de igaza van, en is emlekszem a regi kerdesre...
2016. jan. 3. 16:18
 32/37 anonim ***** válasza:
93%

1. Látom rendszeresen kiírod a kérdést, csak különböző összegekkel...

1. "Aki tudta fizette vagy én vagy a barátom"

Ezek szerint benned is meg van a családi "vérvonal".

Ők téged húznak le, te pedig a barátodat!

2016. jan. 3. 17:37
 33/37 A kérdező kommentje:
Tolvaj mind a kettő mert ellopták a bizalmamat.
2016. jan. 3. 19:28
 34/37 anonim ***** válasza:
91%

Hát ez drága lecke volt, de legalább most megtanultad egy életre: soha, senkinek hitelt fel veszünk, sem pedig készfizető kezesnek el nem megyünk.

Én is saját káromon tanultam ezt meg régen, de sokkal kisebb összegről volt szó.

2016. jan. 3. 19:49
 35/37 anonim ***** válasza:
91%
* hitelt fel NEM veszünk
2016. jan. 3. 19:50
 36/37 anonim ***** válasza:
69%
Én hasonló helyzetben voltam mint te, csak nekem anyámék lakást vettek, elvileg nekem akarták de tesómat költöztették be. Volt az a fundamentás lakáskassza, ahhoz kellett 9 millió ft, amit én vettem fel, mivel nekem volt egyedül 300 000 ft feletti fizetésem. Hülye fejjel felvettem a hitelt, megvettük a lakást, én maradtam az albérletbe, öcsémet beköltöztették, aztán jöttek a törlesztők, három hónapot kifizettem, aztán a negyedik csekket már vittem anyámékhoz, hogy fizessék tovább, de ők leakartak rázni, hogy az én nevemen van a lakás, én nevemen van a hitel, szóval összebalhéztunk. Meghirdettem a lakást, 3 hét alatt megvették, öcsémet kiköltöztettem, kifizették a vevők a lakást, volt egy magas beosztású ismerősöm a bankba, ahol a hitel volt, így egy összegben kifizettem a hitelt. Közben én már Amerikába dolgoztam. Anyámék kitagadtak amiért nem fizettem a hitelt és eladtam a lakást, ennek 11 éve, azóta nem beszéltem velük.
2016. jan. 4. 17:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem ha nincs pénzük miért akartak BMW terepjárót? Az első szervízelésre nem lett volna pénz - ezekszerint. Mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér... Látnod kellett volna az életszínvonalukon hogy megengedhetik e maguknak.
2016. jan. 13. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!