Milyen testvér és anya az aki erre képes?
A testvérem szeretett volna vásárolni egy BMW X5 terepjárót,de nem kapott hitelt. Mivel mindketten Ausztriában dolgoztunk engem sikerült (3 év alatt)meggyőznie ,hogy vegyem fel Ausztriában és Ő minden hónapban kifizeti nekem.Az anyám is meg az apám is azt mondta ha megkapom a hitelt vegyem fel.Így felvettem 10.000 Euro hitelt a nevemre majd hazavittem nekik a pénzt,hogy vegyék meg a BMW-t.Úgy gondoltam semmi gond havonta befizeti a testvérem a 200 Eurot 5 évig.
De nem így lett!!!
Az anyám azonnal elvett tőle 1,2 Milliót csekkekre-ezt mondta.
Majd mikorra észhez tértem már fizethettem is a hitelt a saját fizetésemből.
Ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek a válasz:nincs munka,vagy mi is segítettünk:(
Üvöltöttek velem ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek.
El sem hittem hogy megcsinálták velem!!!De meg.
Havi 2-300 Eurot fizettem kamatokat mindent.
A mai napig nem kaptam rá választ mivel érdemeltem ezt ki?
Aki tudta fizette vagy én vagy a barátom akinek épp pénze volt.
Válasz erre a dologra mai napig nem érkezett,de nem is fog mert be kell látnom a saját családot is képes a pénzért a földbe taposni.
Kifizettem/tünk a párommal kb. 4 Milliót a semmire.
1. Látom rendszeresen kiírod a kérdést, csak különböző összegekkel...
1. "Aki tudta fizette vagy én vagy a barátom"
Ezek szerint benned is meg van a családi "vérvonal".
Ők téged húznak le, te pedig a barátodat!
Hát ez drága lecke volt, de legalább most megtanultad egy életre: soha, senkinek hitelt fel veszünk, sem pedig készfizető kezesnek el nem megyünk.
Én is saját káromon tanultam ezt meg régen, de sokkal kisebb összegről volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!