Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen testvér és anya az aki...

Milyen testvér és anya az aki erre képes?

Figyelt kérdés

A testvérem szeretett volna vásárolni egy BMW X5 terepjárót,de nem kapott hitelt. Mivel mindketten Ausztriában dolgoztunk engem sikerült (3 év alatt)meggyőznie ,hogy vegyem fel Ausztriában és Ő minden hónapban kifizeti nekem.Az anyám is meg az apám is azt mondta ha megkapom a hitelt vegyem fel.Így felvettem 10.000 Euro hitelt a nevemre majd hazavittem nekik a pénzt,hogy vegyék meg a BMW-t.Úgy gondoltam semmi gond havonta befizeti a testvérem a 200 Eurot 5 évig.

De nem így lett!!!

Az anyám azonnal elvett tőle 1,2 Milliót csekkekre-ezt mondta.

Majd mikorra észhez tértem már fizethettem is a hitelt a saját fizetésemből.

Ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek a válasz:nincs munka,vagy mi is segítettünk:(

Üvöltöttek velem ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek.

El sem hittem hogy megcsinálták velem!!!De meg.

Havi 2-300 Eurot fizettem kamatokat mindent.

A mai napig nem kaptam rá választ mivel érdemeltem ezt ki?

Aki tudta fizette vagy én vagy a barátom akinek épp pénze volt.

Válasz erre a dologra mai napig nem érkezett,de nem is fog mert be kell látnom a saját családot is képes a pénzért a földbe taposni.

Kifizettem/tünk a párommal kb. 4 Milliót a semmire.

2016. jan. 3. 14:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Senki miatt nem vennék fel hitelt. Terepjáróra meg főleg nem. Az nálam már luxus kategória.

Senki luxus igényét nem támogatom.

Te üvöltözzél velük, hogy fizessenek. De nem hiszem, hogy bármi is hatásos lenne nekik.

2016. jan. 3. 14:27
 12/37 A kérdező kommentje:
Anyám ahogy hazavittem a pénzt már másnap elkezdte belőle befizetni a csekkjeit.
2016. jan. 3. 14:28
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

A nyugalmad érdekében azt is felejtsd el, merre lakik a családodnak nevezett társaság.

Megfizetted a tanulópénzt. Kár bármilyen veszekedés, kérdezősködés, nem fogsz látni a fillért sem.

2016. jan. 3. 14:35
 14/37 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom ,hogy egy fillért sem látok vissza ők ilyenek most már rájöttem.
2016. jan. 3. 14:37
 15/37 anonim ***** válasza:
46%
ha meg azt mondja az ember, hogy elutasította a testvérét, anyját apját akkor azt mondják rá milyen egy szemét alak. pedig ezt kell tenni. sose, senkinek. max a feleséggel. de vele is csak közösen és ha jó a viszony. a magyar szegény ember és többnyire nyomorult is. egy ilyen ember meg bármire képes.
2016. jan. 3. 14:41
 16/37 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen családra nincs szükségem.
2016. jan. 3. 14:44
 17/37 Beltazor91 ***** válasza:
75%
Varhatoan fogsz toluk orokolni? Az majd talan az enyhiti a karod....
2016. jan. 3. 14:44
 18/37 A kérdező kommentje:
Aki képes a saját lányával ezt megtenni az a szememben nem ember nemhogy anya!
2016. jan. 3. 14:45
 19/37 A kérdező kommentje:

Örökölni?nevetséges mit tartozást?

Nekem most több van mint nekik 55 év alatt...vicc

2016. jan. 3. 14:46
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

ha év alatt könyörgött neked, az alatt már nálad is gyűjthetett volna bizonyításképp, hogy simán belead havi 200 eurot..

és tuti, hogy vennék magamnak egy terepjáró bmw-t amit nem adnék egyszer sem oda nekik :)

2016. jan. 3. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!