Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen testvér és anya az aki...

Milyen testvér és anya az aki erre képes?

Figyelt kérdés

A testvérem szeretett volna vásárolni egy BMW X5 terepjárót,de nem kapott hitelt. Mivel mindketten Ausztriában dolgoztunk engem sikerült (3 év alatt)meggyőznie ,hogy vegyem fel Ausztriában és Ő minden hónapban kifizeti nekem.Az anyám is meg az apám is azt mondta ha megkapom a hitelt vegyem fel.Így felvettem 10.000 Euro hitelt a nevemre majd hazavittem nekik a pénzt,hogy vegyék meg a BMW-t.Úgy gondoltam semmi gond havonta befizeti a testvérem a 200 Eurot 5 évig.

De nem így lett!!!

Az anyám azonnal elvett tőle 1,2 Milliót csekkekre-ezt mondta.

Majd mikorra észhez tértem már fizethettem is a hitelt a saját fizetésemből.

Ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek a válasz:nincs munka,vagy mi is segítettünk:(

Üvöltöttek velem ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek.

El sem hittem hogy megcsinálták velem!!!De meg.

Havi 2-300 Eurot fizettem kamatokat mindent.

A mai napig nem kaptam rá választ mivel érdemeltem ezt ki?

Aki tudta fizette vagy én vagy a barátom akinek épp pénze volt.

Válasz erre a dologra mai napig nem érkezett,de nem is fog mert be kell látnom a saját családot is képes a pénzért a földbe taposni.

Kifizettem/tünk a párommal kb. 4 Milliót a semmire.

2016. jan. 3. 14:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
8%
a 18 -as kommented meg nem volt szép..biztos te is kövttél már el olyat hogy nem tartod be az ígéreted gyerekként. egy anya mindig mmegbocsát hát fordítva is így kéne lennie...
2016. jan. 3. 14:50
 22/37 anonim ***** válasza:
62%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Nezd mar Kerdezo, micsoda kiserteties a hasonlosag egy korabbi kerdessel...

Ez meg a teli szunet es az unalom miatt van?

Javaslom vedd fel a kapcsolatot a korabbi Kerdezovel, o biztosan tud segiteni!

Micsoda veletlen, epp ok is egy X5-ost vettek a tesoeknak... Mazlista vagy ;)

2016. jan. 3. 14:51
 23/37 anonim ***** válasza:
47%
15 igen, mindig ez a reakció, de ezzel már nem kell törődni.
2016. jan. 3. 14:52
 24/37 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk apósom kéregetett kölcsön mindenfelé rokonoktól, barátoktól azzal a dumával, hogy nekünk kell és mi fizetjük vissza úgy, hogy fogalmunk nem volt róla. Úgy derült ki, hogy egyszer felhívta apósom főnöke a férjem, hogy mikor adjuk meg apósnak a pènzt, amit nekünk kért kölcsön és hogy milyen dolog ilyen helyzetbe hozni a szegény szülőt, hogy kölcsönt vetetünk fel vele, aztán nem fizetjük( 200 000ftról volt akkor szó). Képzelheted hogy égett a fejünk. Az ilyet le kell építeni gyorsan.
2016. jan. 3. 14:53
 25/37 anonim ***** válasza:
84%

én ezek után egyikőjükkel sem tartanám a kapcsolatot. karácsonykor max felhívnám őket és kész.

durván visszaéltek a jóindulatoddal. anyukád se normális, de legfőképp a tesód a hibás. felnőtt ember . akkor miért hagyta,hogy az anyja elvegyen tőle 1,2 milliót? de ha már ez megtörtént, az lenne a minimum,hogy fizeti a hitelt így is..de mondom,anyukád is megéri a pénzét. ez nem is család.

sajnálom,hogy ennyi volt a tanulópénzed,hogy nem bízhasz bennük.

külön szép,hogy ezek után még ők vannak felháborodva

2016. jan. 3. 14:55
 26/37 anonim ***** válasza:
94%
Drága lecke volt ez neked, de nem akarlak kritikákkal elárasztani, hiszen biztosan fájdalmas az, amikor a családban ilyen előfordúl. Ezen már ne rágódj. Egyszer volt Budán kutyavásár! A családtagok általában segítik egymást, de ha pénzről van szó, akkor mindig alaposan át kell gondolni, hogy kinek, miért, mennyit. Tőlem biztos, hogy az életben egy vasat nem látnának, sőt apszolútt távolságtartó lennék. A jövőben pedig a pénzeteket MAGATOKRA költsétek, vegyetek magatoknak dolgokat, mutassátok meg, hogy még ígyis, hogy finoman szólva kiszúrtak veletek, ti mentek tovább és haladtok az életben, tudtok mit felmutatni. Ne dőlj be többet egy kérésnek sem, főleg ha anyagiakról van szó. Ha nincs garancia akkor nagy valószínűséggel egyedül maradsz az adósággal. Engedd ezt el..dolgozzatok a saját jövőtökért, ne pedig másokért :)
2016. jan. 3. 15:05
 27/37 A kérdező kommentje:
Még én vagyok a hálátlan gyerek ,hogy szólni mertem.
2016. jan. 3. 15:07
 28/37 anonim ***** válasza:
95%
Tanulópénz! Bár elég vaskos összeg. De előbb is lehetett volna eszed, hogy másnak hitelt nem veszünk fel!
2016. jan. 3. 15:12
 29/37 anonim ***** válasza:
58%

Ja most látom én is hogy jó nagy kamu a kérdés :D

Tavaly 5 millió volt, ma már csak 4? :D

Akkor még anyád kérte a pénzt és X5 lett belőle, most X5-re kérték és számla lett belőle :D

Találj ki jobbat.

2016. jan. 3. 15:16
 30/37 anonim ***** válasza:
83%
Legalabb megtanultad egy eletre amit a legtobb embernek alapbol is tudnia kellene: soha nem veszek fel olyan hitelt, ami nem az en "javamat" szolgalja, igergetesekre hogy "de majd en fizetem". Nincs szamomra eset amiben ezt meg lehetne szegni. Legkozelebb ne legyel ilyen hulye, ennyi.
2016. jan. 3. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!