Milyen testvér és anya az aki erre képes?
A testvérem szeretett volna vásárolni egy BMW X5 terepjárót,de nem kapott hitelt. Mivel mindketten Ausztriában dolgoztunk engem sikerült (3 év alatt)meggyőznie ,hogy vegyem fel Ausztriában és Ő minden hónapban kifizeti nekem.Az anyám is meg az apám is azt mondta ha megkapom a hitelt vegyem fel.Így felvettem 10.000 Euro hitelt a nevemre majd hazavittem nekik a pénzt,hogy vegyék meg a BMW-t.Úgy gondoltam semmi gond havonta befizeti a testvérem a 200 Eurot 5 évig.
De nem így lett!!!
Az anyám azonnal elvett tőle 1,2 Milliót csekkekre-ezt mondta.
Majd mikorra észhez tértem már fizethettem is a hitelt a saját fizetésemből.
Ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek a válasz:nincs munka,vagy mi is segítettünk:(
Üvöltöttek velem ha meg mertem kérdezni miért nem fizetnek.
El sem hittem hogy megcsinálták velem!!!De meg.
Havi 2-300 Eurot fizettem kamatokat mindent.
A mai napig nem kaptam rá választ mivel érdemeltem ezt ki?
Aki tudta fizette vagy én vagy a barátom akinek épp pénze volt.
Válasz erre a dologra mai napig nem érkezett,de nem is fog mert be kell látnom a saját családot is képes a pénzért a földbe taposni.
Kifizettem/tünk a párommal kb. 4 Milliót a semmire.
üzletben nincs barátság(meg testvérség sem)
a mi családunkban a másikért senki nem venne fel hitelt, de kölcsön se ad senki senkinek, max segít, amennyit tud, ha épp van miből.
és ebből kiindulva, szerintem fordítva, érted se vett volna fel senki hitelt...
Te voltál a hülye. Alapszabály, hogy SENKINEK , de senkinek nem veszünk fel hitelt. Hiába családtag az illető. Drága lecke volt ez Neked.
Haszonleső családod van.
És hány ilyet ismerek még...el sem hinném ha a férjemmel nem csinálta volna meg a sógornőm anyósommal karöltve.
Barátodat becsüld meg, a családodat meg építsd le.
Nehogy már a kérdezőt hibáztassuk azért, mert a saját családja, akik elvileg a legközelebb állnak hozzá, csúnyán átverte. Naiv volt, az igaz, mert egy autóra kellett a pénz, nem volt létszükséglet. De így sem érdemli, hogy még belé is rúgjanak a családja ocsmánysága miatt.
Nem igazán lehet mit tenni utólag, de egy biztos: tőlem ilyen családtagok többé soha az életben nem kapnának semmilyen segítséget.
Nem akarlak savazni, mert van elég bajod, de nem gondoltál arra, hogy mi a fenéből fizetné a hitelt, ha nem is kapott, mert ezek szerint nem hitelképes? Azt már meg se merem kérdezni, hogy mi a lófaxnak egy hitelképtelen csóringernek BMW terepjáró...
Drága tanulópénz volt, de gondolom, többet nem csinálsz ilyet. Amúgy együttérzek veled, én is a magam bőrén tanultam meg, meddig terjed a segítségnyújtás - igaz, jóval kisebb összegről és nem rokonról volt szó, hál'istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!