Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményétek arról a...

Mi a véleményétek arról a szülőről, aki a homoszexuális fiát heteroszexuális kapcsolatba kényszeríti?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó. Pusztán mai nap hallottam erről a srácról, s megdöbbentett, hogy valaki ilyet csinál.

Azt már régóta tudom, hogy vannak homoszexuális emberek, akik hetero párkapcsolatban élnek félelemből a környezettől. De ilyenről még nem hallottam.

A lényeg: a srác huszonéves kora előtt bevallotta szüleinek nemi identitását, azok pedig válaszút elé állították: vagy lesz barátnője, vagy pedig mehet az utcára. A srác az előbbit választotta.

Csak én érzem azt, hogy ez elítélhető dolog?

2016. jan. 3. 00:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
elfeledkeznek arról az apróságról, hogy az emberi lét messze nem csak a szaporodásról szól
2017. márc. 22. 21:02
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az a szülő egy FA************** bocsánat kiakadtam :D

Akik egyetértenek a fenti példával azoknak kívánom hogy meleg gyerekeik legyenek :) Majd akkor nem fogják kitagadni, ha jó szülők. Ha rosszak, akkor meg a gyerek járt jobban, hogy megszabadult tőlük. :D

Egyébként én azt nem értem, hogy egy meleg férfi hogy tud szexelni nővel? Hogy áll fel neki? Én se tudom elképzelni, hogy kinyaljak egy nőt (hetero lány vagyok), neki is ugyanolyan visszataszító lehet.

Meg ez mi? Vagy lesz barátnője vagy mehet az utcára? Nekem pl nem úgy megy hogy eldöntöm hogy most elkezdek járni valakivel... Nem így megy a pártalálás. Vagy most ettől leszbi vagyok, mert nincs barátom? :D Nevetséges.

Ha a srác már dolgozik és van annyi keresete hogy elköltözzön albérletbe akár idegenekkel is, akkor menjen, 100x jobb lenne, mint otthon maradni egy kamu kapcsolatban.

2017. márc. 22. 22:17
 33/34 anonim ***** válasza:
Aki olyat írt, hogy nagyon helyes, meg, hogy jól teszik az kösse fel magát egy fára légyszíves.
2018. aug. 17. 03:08
 34/34 anonim ***** válasza:

A "legjobb" út ahhoz hogy a gyerekét az öngyilkosságba kergesse.

A srácnak azonnali pszichológus segítség kéne, amiért tönkretették a szülei az életét. Az ilyen emberek nem is szülők, hanem leköpnivaló szemét getszik.

2019. okt. 24. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!