Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményétek arról a...

Mi a véleményétek arról a szülőről, aki a homoszexuális fiát heteroszexuális kapcsolatba kényszeríti?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó. Pusztán mai nap hallottam erről a srácról, s megdöbbentett, hogy valaki ilyet csinál.

Azt már régóta tudom, hogy vannak homoszexuális emberek, akik hetero párkapcsolatban élnek félelemből a környezettől. De ilyenről még nem hallottam.

A lényeg: a srác huszonéves kora előtt bevallotta szüleinek nemi identitását, azok pedig válaszút elé állították: vagy lesz barátnője, vagy pedig mehet az utcára. A srác az előbbit választotta.

Csak én érzem azt, hogy ez elítélhető dolog?

2016. jan. 3. 00:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 01:16

Biztos begerjednék arra, hogy abszolút semmi vágyat nem érez irántam a párom, mert a nemem miatt nem érdeklem egyszerűen :DDD

2016. jan. 3. 01:58
 12/34 anonim ***** válasza:
94%

Én is elítélem az ilyen szülőket. Nem is értem, miért gondolják, hogy attól, mert hazugságra kényszerítik a saját fiukat, az majd varázsütésre heteró lesz. Mert gondolom ezt gondolják. Különben minek kényszerítenék ilyenre?

De mondjuk a srácnak is lehetett volna annyi esze, hogy legalább egy leszbikus csajt keres magának és megkéri, hogy játssza el a barátnő szerepét a szülők előtt. Akkor nem kell a csajnak is hazudnia és megjátszania előtte magát.

2016. jan. 3. 05:38
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
Hallatom hasonló story-ról. Ilyenkor kell kijátszani az aduászt: mind 2 nemből vannak a sajátjukhoz vonzódó személyek. A történetesben amit én ismerek ott leszbikus lány kapott 2 hónap határ időt hogy befiúzzon. Így ő regisztrált meleg társkeresőre, összehozott egy randit, és a randin mondta el a meleg srácnak, hogy mi a valóság. Így a négyérdekű előtt egy pár voltak, míg a valóságba együtt jártak meleg klubokba. Szóval itt a kiskapu, éljünk vele.
2016. jan. 3. 10:42
 14/34 anonim ***** válasza:
88%

A "szülők" értelmi színvonala minősíthetetlen és menthetetlen kategória. Az nem "elítélhető" hanem el KELL ítélni, mert ez nem normális dolog, és egy szülőhöz abszolút nem méltó. Gondolom azt hiszik, hogy a melegség választás kérdése, pedig nem az, de sajnos az ilyenekkel nem lehet vitatkozni. Vagy ennyire jobb nekik az, ha a gyerekük meghazudtolja önmagát, plusz a szülők is tudják, hogy egy hazugság a kapcsolata? Az ilyenek nem normálisak, és mindent megtennék azért, hogy el tudjak költözni.

A srác is jobban tenné, ha a sarkára állna és elköltözne ezektől a barmoktól. A szülők meg majd nézzenek ki a fejükből, amikor öreg korukban senki sem lesz mellettük.

Mellesleg:

Ha a srác még nem volt 18 éves, amikor ezt bevallotta, és amikor a szülők ezt mondták, akkor nyugodt szívvel fel lehetett volna nyomni a szülőket a gyámügynél, mert ez rendesen kiskorú veszélyeztetése kategória. Ilyenért nem lehet senkit sem utcára rakni, és büntetik is azt, aki megteszi.

2016. jan. 4. 12:46
 15/34 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen szülőket leköpni és felrúgni kéne. (már bocsánat)

Ezek fel sem fogják, hogy a gyerek nem tehet arról, hogy meleg, mert így született. Ilyen helyzetben nem megalkudni kéne, hanem otthagyni őket a francba, aztán éljék az életüket gyerek nélkül. A srác simán összeszedhetné magát, munka + albérlet és meg is van oldva a probléma és az élete, nem kell hazugságban élnie. Gondolom félelemből nem tette meg, de én a helyében nagyban azon dolgoznék, hogy el tudjak költözni, akár közösen más emberekkel, úgy még olcsóbb.

2016. jan. 4. 13:01
 16/34 anonim ***** válasza:
94%

"Nem normalis, de az sem varhato el, hogy a szulok orvendezzenek a hirnek."

Nem kell örvendezni, csak elfogadni, hogy ez van.

2016. jan. 7. 23:30
 17/34 anonim ***** válasza:
4%
Ez oda vissza gàz mivel homonak sikerült nevelnie, legtöbb fiu ugy melegszik meg hogy valami nevelésekor el van rontva, vagy mert 10en évesen elutasitjàk a nök de lehet szülöi hàzban nincs olyan minta ami alapjàn elkezdene csajozni...most pedig tudjàk a szülök hogy hibàztak de ha hetero lessz a gyerek minden megoldódik, 2 CIKI A a rokonok baràtok előtt
2016. jan. 30. 11:19
 18/34 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, röviden: lecsapnám.
2016. jan. 30. 12:09
 19/34 anonim ***** válasza:
83%
Elítélem az ilyen képmutató szülőket. Megszakítanám a kapcsolatot velük. A sors úgyis visszaadja ezt a kedvességet más formában, ha majd szorult helyzetbe kerülnek a szülők, na akkor lesznek bajban.
2016. jún. 18. 15:37
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
17es miert lett lepontozva??
2016. jún. 18. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!