Mi a véleményétek arról a szülőről, aki a homoszexuális fiát heteroszexuális kapcsolatba kényszeríti?
Nem rólam van szó. Pusztán mai nap hallottam erről a srácról, s megdöbbentett, hogy valaki ilyet csinál.
Azt már régóta tudom, hogy vannak homoszexuális emberek, akik hetero párkapcsolatban élnek félelemből a környezettől. De ilyenről még nem hallottam.
A lényeg: a srác huszonéves kora előtt bevallotta szüleinek nemi identitását, azok pedig válaszút elé állították: vagy lesz barátnője, vagy pedig mehet az utcára. A srác az előbbit választotta.
Csak én érzem azt, hogy ez elítélhető dolog?
ma 01:16
Biztos begerjednék arra, hogy abszolút semmi vágyat nem érez irántam a párom, mert a nemem miatt nem érdeklem egyszerűen :DDD
Én is elítélem az ilyen szülőket. Nem is értem, miért gondolják, hogy attól, mert hazugságra kényszerítik a saját fiukat, az majd varázsütésre heteró lesz. Mert gondolom ezt gondolják. Különben minek kényszerítenék ilyenre?
De mondjuk a srácnak is lehetett volna annyi esze, hogy legalább egy leszbikus csajt keres magának és megkéri, hogy játssza el a barátnő szerepét a szülők előtt. Akkor nem kell a csajnak is hazudnia és megjátszania előtte magát.
A "szülők" értelmi színvonala minősíthetetlen és menthetetlen kategória. Az nem "elítélhető" hanem el KELL ítélni, mert ez nem normális dolog, és egy szülőhöz abszolút nem méltó. Gondolom azt hiszik, hogy a melegség választás kérdése, pedig nem az, de sajnos az ilyenekkel nem lehet vitatkozni. Vagy ennyire jobb nekik az, ha a gyerekük meghazudtolja önmagát, plusz a szülők is tudják, hogy egy hazugság a kapcsolata? Az ilyenek nem normálisak, és mindent megtennék azért, hogy el tudjak költözni.
A srác is jobban tenné, ha a sarkára állna és elköltözne ezektől a barmoktól. A szülők meg majd nézzenek ki a fejükből, amikor öreg korukban senki sem lesz mellettük.
Mellesleg:
Ha a srác még nem volt 18 éves, amikor ezt bevallotta, és amikor a szülők ezt mondták, akkor nyugodt szívvel fel lehetett volna nyomni a szülőket a gyámügynél, mert ez rendesen kiskorú veszélyeztetése kategória. Ilyenért nem lehet senkit sem utcára rakni, és büntetik is azt, aki megteszi.
Az ilyen szülőket leköpni és felrúgni kéne. (már bocsánat)
Ezek fel sem fogják, hogy a gyerek nem tehet arról, hogy meleg, mert így született. Ilyen helyzetben nem megalkudni kéne, hanem otthagyni őket a francba, aztán éljék az életüket gyerek nélkül. A srác simán összeszedhetné magát, munka + albérlet és meg is van oldva a probléma és az élete, nem kell hazugságban élnie. Gondolom félelemből nem tette meg, de én a helyében nagyban azon dolgoznék, hogy el tudjak költözni, akár közösen más emberekkel, úgy még olcsóbb.
"Nem normalis, de az sem varhato el, hogy a szulok orvendezzenek a hirnek."
Nem kell örvendezni, csak elfogadni, hogy ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!