Mi a véleményétek arról a szülőről, aki a homoszexuális fiát heteroszexuális kapcsolatba kényszeríti?
Nem rólam van szó. Pusztán mai nap hallottam erről a srácról, s megdöbbentett, hogy valaki ilyet csinál.
Azt már régóta tudom, hogy vannak homoszexuális emberek, akik hetero párkapcsolatban élnek félelemből a környezettől. De ilyenről még nem hallottam.
A lényeg: a srác huszonéves kora előtt bevallotta szüleinek nemi identitását, azok pedig válaszút elé állították: vagy lesz barátnője, vagy pedig mehet az utcára. A srác az előbbit választotta.
Csak én érzem azt, hogy ez elítélhető dolog?
Amikor elmondtam anyumnak ,hogy meleg vagyok. Ő azt mondta majd kinövöm és szerezek ismét barátnőt. Meg fiút nem hozhatok fel a lakásba soha ez meg van tiltva. Én egyből mondtam neki ,hogy ilyen nincsen ha a húgom fel hozhatja a pasiját akkor én is. Mondjuk nekem volt annyi előnyöm ,hogy én már 21 voltam mikor elmondtam neki és dolgoztam meg adtam haza pénzt. Szóval nem ijedtem meg a fenyegetőseitől. Meg már próbáltam lánnyal de az nem jött össze és tudtam ,hogy abba bele rokkannék ha ezt magamra kényszerítem. Azért két évig próbálkozott anyu ,hogy keres nekem barátnőt de mindig mondtam neki ,hogy normális srácot keressen nekem. Na mikor 23évesen össze jöttem a mostani párommal akkor is volt baja és egy jót veszekedtünk ,hogy oda ne merjem hozni meg mit tudom én meg ,hogy ő akkor elmegy. Mondom rendben.Persze azért a kíváncsisága győzőt maradt .Aztán mikor először aludt nálunk a párom akkor is hisztizett meg cirkuszolt előtte. De örülök neki ,hogy nem engedtem. Most már teljesen elfogadja és meg is kedvelte a páromat mondjuk nem sokszor találkoznak és a párom elégé puncscol neki ha találkoznak.:D Én azért meg értetem anyut ,hogy mért akarta ,hogy inkább "normális" életet éljek meg ,hogy unokákat akart. Én is szeretem volna gyereket ezért is próbálkoztam 20 éves koromig lányokkal.
mf/30
21-es, ne haragudj, de anyukád elég önző, ha csak arra kell a fia, hogy szüljön unokát.
Tudom, hogy vannak szülők akik nem tudják ezt elfogadni, de ezért aki tönkreteszi a gyereke életét, az számomra bukott szülő.
nagyon helyes, szerintem az nem normális, hogy valaki homoszexuális. az ember úgy lett megteremtve, hogy egy férfi és egy nő párt alkosson. nem kell nagy agynak lenni, elég megfigyelni a testünket, két férfi nem illik össze.
én megértem a szülőket, bizonyára elképzelték a fiukat egy szép családban, gyerekekkel stb. én sem tudnám elfogadni. mindenki képzelje magát a szülők helyébe mielőtt leír akármit is.
ez nem a melegségről szól hanem az elfogadás hiányáról.
akit elfogadnak a szülei azt elfogadják akkor is ha meleg max. kissé nehezebben.
akit meg nem fogadják el az bármit tesz nem fogják elfogadni. a klasszikus "semmi nem jó" esete.
jólvan, neked is sok eszed van :D
mindig azt mondják(akik mondják), hogy gondoluk magunkat a szülők helyzetébe. Ez rendben is van, megértem teljes mértékben ha egy szülő ezt nehezen tudja feldolgozni, kell neki idő. DE. ha ebbe bele gondoltál, akkor utána gondolj bele a gyerek helyzetébe is! ha a szülők nem hajlandóak elfogadni a gyerekük másságát mert mondjuk rossz fényt vet rájuk a szomszédokkal szemben, akkor az a megoldás hogy inkább a gyerek életét tegyük tönkre? én úgy gondolom, hogy amelyik szülő tényleg szereti a gyermekét, az védelmezi, és kiáll érte, legyen akármilyen is, az ő fia vagy lánya, neki kell gondoskodnia róla amíg nem tud önellátó életet élni. lehet hogy nem lesz unoka..lehet hogy néhány szomszéd rossz szemmel néz a szülőkre..de kérdem én most a szülőket, nekik ki a fontosabb? az hogy mit gondolnak mások, vagy a gyermekük?
egyébként pedig az hogy párt egy férfi meg egy nő alkot mert ez áll a bibliában, elég primitív kijelentés, és alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!