Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha a heteroszexuális házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a heteroszexuális házasság legális, a homoszexuális házasság miért nem?

Figyelt kérdés

2015. nov. 28. 20:01
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
71%
Erre én is szeretném tudni a választ. Mindkettő szerelmen alapszik (kivéve néhány esetben a hetero házasság - ennyi erővel az érdekházasság miért legális? :/)
2015. nov. 28. 20:03
 2/38 anonim ***** válasza:
80%
jobb helyeken már az
2015. nov. 28. 20:05
 3/38 anonim ***** válasza:
82%

Régen minden házasság érdek házasság volt. A házasság csak manapság alapszik szerelmen.

Nos, azért nem legális több országban még mindig, mert ezek az országok elvileg keresztény ideológiára építik az erkölcsrendszerüket, és ugye aszerint a házasság lényege, hogy közösen utódokat hozzanak létre és ezekről gondoskodjanak. Egy homoszexuális pár ugye nem ezért van együtt.

Félre értés ne essék , a mai világban szerintem ugyanolyan létjogosultsága van a homoszexuális házasságnak mint egy olyan heteroszexuális házasságnak ami nem a közös gyerekek nemzésére épül. De az értékrend nehezen változik.

2015. nov. 28. 20:28
 4/38 anonim ***** válasza:
46%
A házasság a családhoz vezetö ut. A család a közös utod/utodok védelmére alakult szövetség. Akkor miröl is van szo?
2015. nov. 28. 22:32
 5/38 anonim ***** válasza:
87%

Ennyi erővel aki meddő, az se házasodjon? Ez hülyeség.

Azok házasodjanak, akik kölcsönösen szeretik egymást, és szeretnének együtt élni, boldog házasságban. Legalábbis nekem ez a véleményem :)

2015. nov. 28. 22:34
 6/38 anonim ***** válasza:
13%
Abnormális, beteges dolog. Ferde hajlam. Szembe megy minden természeti alapelvel. Csak az ember lehet ilyen beteg, hogy az azonos nemű társával bäszatja seggbe magát. Állatoknál is előfordul néha főleg akkor amikor a gazda két azonos nemű állatot tart egymás mellett, de ők amúgy sem gondolkodó lények. Ezek az állat emberek meg egymás fäaszát jobban szeretik szopni és a másik spermáját szétkenni a pofájukon úgy, hogy közben itt van rengeteg szép nő. Hab a tortán, hogy van amelyik ez után ki meri mondani, hogy ő férfi, csak egy kicsit más.
2015. nov. 28. 22:44
 7/38 anonim ***** válasza:
62%

Természetes dolog, mindig is voltak melegek, és semmi nincs abban, hogy két ember szereti egymást, nemtől függetlenül.

Ez egy ugyanolyan genetikai mutáció, minthogy valakinek kék a szeme és barna a haja. Nem betegség, és nem is kéne úgy kezelni, ugyanolyan emberek mint mindenki más.

Az állatok pedig gondolkodó lények, a legtöbbjüknél előfordul a homoszexualitás. Az ember is az állatból fejlődött. A gondolkodásnak meg nincs köze ahhoz, hogy kibe szeretünk bele (ha így lenne, már mindenki megtalálta volna a párját)

2015. nov. 28. 22:48
 8/38 anonim ***** válasza:
23%

Ötös: a meddőség általában azután derül ki hogy egy pár évekig próbálkozik, illetve sok estben már orvoshoz is fordulnak és amikor már nem várják, akkor jön a baba. De ez nem von le a heteroszexuális házasság elvi értékéből.

Mint írtam, a mai világában gyakorlatilag lényegtelen, bár bennem sokszor felmerül, hogy miután a mai világban a házasság már csak egy papír, minek kell minden áron házasodni? Együtt lehet élni papír nélkül is nemi orientáltságtól függetlenül és talán a házasságot tényleg meghagyni azoknak akik családot terveznek.

2015. nov. 28. 22:57
 9/38 anonim válasza:
31%
A melegség nem normális dolog, illetve ha már ilyen kérdésről van szó nem vagyok nagy hívő de isten azért teremtett 2 ellenkező nemet mert ez a normális tehát a válasz egyszerű keresztény világban élünk és a homoszexualitás az bünnek minősül mert az ördögi dolog és nem eggyezik a bibliával Isten elitéli a melegeket. Tehát ha házasodni szeretnétek go amerika ahol ezt engedélyezik. Remélem Magyarországon nem fogják egyhamar. És bocsi ha bunkó voltam de nem bírom a melegeket ezért is próbáltam normális választ adni de ennyire ment.
2015. nov. 29. 00:15
 10/38 anonim ***** válasza:
5%
Természetes dolog seggbespiccelni egy másik srácot? Hány természetfilmet láttál te arról ahol az oroszlánok bässzák egymást? De, ha elő is fordul nekik elnézem, mert állatok és az ösztön nem egy olyan stabil dolog ami alapján biztosra felismernék, hogy mit csinálnak éppen. De könyörgöm az emberek gondolkodásra képesek. Persze az állatok is minimális szinten, de ők általában szaglás alapján ismerik fel az ellenkező nemet vagy hangról ösztönök alapján. Az ember meg szinte bárhogy. Kivéve egy Koncsitát.
2015. nov. 29. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!