Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a heteroszexuális házasság legális, a homoszexuális
házasság miért nem?
Olyan van a bibliában, hogy férfi és nő összeházasodik. Olyanról tudtommal nem írnak, hogy két férfi is megteheti. Ezek a szabályok.
2015. dec. 1. 01:09
Majd akkor házasodjanak, ha gyereket is tudnak csinálni.. (egymással)
Egyébként meg nincs ebben semmi kirekesztés: házasodni nem kötelező. Ugyanúgy élhetnek együtt és azt csinálnak a magánéletükben, amit akarnak. Egyébként meg nem kell őket ennyire védeni, hogy jajj, ez csak genetika.. A biológiai kutatások inkább azt támasztják alá, hogy nincs köze a genetikához, hanem egy korán kialakult deviáns magatartásforma.
2015. dec. 1. 10:22
#21 olyan is van a Bibliában, hogy aki ellop egy csirkét, vágják le a kezét. Akkor ha már egy törvényt "betartunk" akkor tartsuk be az összeset, nem? Csak már egy kissé változott a világ Mózes kora óta...
És azt is írja a Biblia, hogy "Szeresd felebarátodat, mint magadat". Ez szerintem nem azt jelenti, hogy gyűlölködjünk mondvacsinált okok miatt... Mit ártottak nektek a melegek, hogy ennyire nem bírjátok őket?
Egyébként megjegyzem, azok szoktak sokszor a Bibliára hivatkozni a melegség téma kapcsán, akik életükben nem nyitották még ki, és templomba is jó ha szenteste elmennek. Aki amúgy nem hívő, egyből azzá válik, ha a melegeket szapulni kell.
2015. dec. 1. 13:03
Párszor már kifejtettem, de megteszem újra. Nekem nincs bajom magukkal a melegekkel, mert ők is emberek, akiket szeretni kell. Engem az a hazug agymosó propaganda bőszít (de nagyon), ami a homokosságra épül. Ehhez hasonlóan csak anno a komcsi propaganda irritált. Engem általában mindenhol irritál a hazug agymosó propaganda. És ezzel szerintem nem vagyok egyedül, csak a legtöbben nem ismerik fel, hogy leginkább a propaganda bőszíti fel a hívőket/heterokat, nem annyira maguk a meleg emberek személyesen.
2015. dec. 1. 13:15
Hol látsz te párhuzamot egy bßzi házasság és egy kézlevágás között egy csirke miatt. Egyébként nem lenne az olyan nagy gond, ha levagdosnák a mocskos cigányok kezét amikor az idős dolgozó öregektől ellopkodják a csirkéket. Főként ők lopkodják, mert szerintem egy idegsebésznek sincs szüksége a Marinéni csirkéjére. De gondolom a ti liberális, homokos gondolkodásotok a cigányokat is elfogadja.
2015. dec. 1. 16:26
" Majd akkor házasodjanak, ha gyereket is tudnak csinálni.. (egymással)"
pff Akkor ennyi erővel a meddő párok se házasodhatnának össze. A házasság és a gyerekvállalás 2 külön dolog. Az 1 dolog, hogy sokszor együtt jár a kettő, de nem mindig függenek össze. Nem mindenki AKAR vagy TUD gyereket vállalni. Ne ettől tegyék már függővé azt, hogy 2 ember összeházasodhat e... Na mindegy.
Kár, hogy ez az ország és még egy pár, soha nem fog arra a felvilágosult normális szintre eljutni, hogy minden embernek joga legyen házasodni ha akar, és ne alkossanak erre egy kevesebb joggal járó valamit, ne nevezzék másképpen, csak mert épp melegek akarnak összeházasodni.
2015. dec. 1. 17:27
Soha nem fogják megérteni a b&uzik, hogy a vallásban a házasságot a heteróknak találták ki és őket csak paráznának tekintik. Ha az van kiírva valahol, hogy jelmezbál és csak a beöltözöttek mehetnek be, akkor az a hülye aki kirekesztettnek érzi magát amiért őt nem engedték be miközben utcai ruhában van. Alkalmazkodni kell a szabályokhoz, nem a szabályokat átformálni mindenkire, főleg nem egy több ezer éves vallás szabályait. Értitek már, nyugat által agymosott banda?
2015. dec. 1. 18:13
Parázna az, aki házasság előtt szexel, illetve házasság közben nem a házastársával. Kapásból kiesne az emberek 95%-a, ha ennyire be akarjátok tartani a mózesi törvényeket...
2015. dec. 1. 22:24
Egy jelmezbált ne hasonlítsuk már össze azzal, hogy vannak emberek akik nem házasodhatnak össze, pedig szeretnének. A Bibliával takarózni pedig egyenesen szánalmas. Az emberek nagy része elkárhozna ennyi erővel, mert hűtlenek, és házasságon kívül is élnek nemi életet. Valamint védekeznek is, különben annyi gyerek lenne a világon, hogy belefulladna a föld.
2015. dec. 1. 22:39
Na, akkor, ha ennyire semmibe lehet nézni a Biblia nézeteit és szabályait akkor minek akarják egyesek egyáltalán igénybe venni az egyik lehetőségét a házasodást?
2015. dec. 2. 00:08
Kapcsolódó kérdések: