Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányom első "szerelme" érdekka...

Lányom első "szerelme" érdekkapcsolat, mit tegyek? ( 20 éves a lányom)

Figyelt kérdés

A lányom nagoyn erős öntudattal rendelkezik. Régóta tudja h milyen elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban. 20 évesen lett először párja. 7 hónapja tart a románc. A lányom a napokban mutatta be.

S vmi döbbenetesen karierista pasit fogott ki, aki inkább segíti elérni a lányomnak a célját mint h beleszeretne fülig. Ahogy a srác fogalmazott: "Ketten, egymást segítve az álmunkért menetelünk." Az biztos h a lányom se szerelmes, inkább ragaszkodik hozzá. S tényleg segítik egymást. Az más kérdés h a lányom sokat érett mellette.

Nekem az fáj, h a lányom életéből kimaradt a tini szerelem, amindent elsöprő érzelmek. Ez kb érdek kapcsoalt. S féltem h kiüresedik érzlemileg. mIt tehetek anyaként?

Beszéltem vele. Azt mondta h örüljek nem egy semmire kellővel van együtt. Megkérdeztem h szereti-e a pasit. A válasz: Nme tudom milyen szeretni úgy igazán.

Ez fáj nagoyn.. .(( Nem akarom h elrontsa az életét. Mit tegyek.

Lányom 20 éves, párja 23

Én 38 vagyok (egyedül neveltem fel apa nélkül)

2016. jan. 2. 23:59
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Igaza van 40-esnek. Ne izgulj ezen, kérdező, pláne, ha te magad nevelted erős, határozott embernek a lányt.

Én se vagyok az a típus, aki rögtön fejest ugrik a rózsaágyba, és imád az érzéseiről ömlengeni, de ez távolról sem jelenti azt, hogy nem voltam/vagyok szerelmes abba, aki a férjem lett. Hidd el, hogy sokkal biztosabb alapon áll az a kapcsolat, ahol a lobogás nem homályosítja el a tisztánlátást. A helyedben inkább örülnék, hogy ilyen sikeres volt a nevelésem, szép teljesítmény ilyen fiatal anyaként. Most már éld nyugodtan a saját életed.:-)

2016. jan. 3. 14:12
 42/43 A kérdező kommentje:

Köszönöma válaszokst :)

Igyekszem megfogadni őket

2016. jan. 3. 22:35
 43/43 Savlekotő ***** válasza:
Inkább legyen tudatos,mint csóróval céltalannal álljon le..
2021. jan. 26. 03:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!