Lányom első "szerelme" érdekkapcsolat, mit tegyek? ( 20 éves a lányom)
A lányom nagoyn erős öntudattal rendelkezik. Régóta tudja h milyen elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban. 20 évesen lett először párja. 7 hónapja tart a románc. A lányom a napokban mutatta be.
S vmi döbbenetesen karierista pasit fogott ki, aki inkább segíti elérni a lányomnak a célját mint h beleszeretne fülig. Ahogy a srác fogalmazott: "Ketten, egymást segítve az álmunkért menetelünk." Az biztos h a lányom se szerelmes, inkább ragaszkodik hozzá. S tényleg segítik egymást. Az más kérdés h a lányom sokat érett mellette.
Nekem az fáj, h a lányom életéből kimaradt a tini szerelem, amindent elsöprő érzelmek. Ez kb érdek kapcsoalt. S féltem h kiüresedik érzlemileg. mIt tehetek anyaként?
Beszéltem vele. Azt mondta h örüljek nem egy semmire kellővel van együtt. Megkérdeztem h szereti-e a pasit. A válasz: Nme tudom milyen szeretni úgy igazán.
Ez fáj nagoyn.. .(( Nem akarom h elrontsa az életét. Mit tegyek.
Lányom 20 éves, párja 23
Én 38 vagyok (egyedül neveltem fel apa nélkül)
Hát Jóreggelt kívánok!
Jobb későn mint soha...
35 ; köszönöm a válaszod. Bizonyára igazad van :)
Hisz a srác rendes gyerek. S tudom h vigyáz a lányomra
Kérdező, most azt kellene csinálni, hogy leülsz, felfogod, hogy a te kislányod egy 20 éves FELNÖTT NŐ, aki azt csinál, amit akar. Tudom, hogy kényszeresen bele akarsz szólni a felnőtt lányod dógába, ez már népsport itt Magyarisztánban, de szerintem hagyd békén, el tudja dönteni, mit akar, neki mi a jó.
Mellesleg 38 évesen még Te is fiatal vagy, biztos neked is van dógod, foglalkozz azzal. Igen, a SAJÁT életeddel.
Nem biztos, hogy érdekkapcsolat ez, egyszerűen csak nem annyira szenvedélyes típus a lányod, mint mondjuk te.
A válaszolóknak: nem csak kétféle szerelem létezik, a két véglet között, sőt, alatt, fölött, mellett is sokféle formája van a szerelemnek. Szóval ami lángol, nem biztos, hogy éget, ami alacsonyabb tűzön ég, sem biztos, hogy tartós. De azt kívánom, legyen boldog a lány, meg persze a kérdező is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!