Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányom első "szerelme" érdekka...

Lányom első "szerelme" érdekkapcsolat, mit tegyek? ( 20 éves a lányom)

Figyelt kérdés

A lányom nagoyn erős öntudattal rendelkezik. Régóta tudja h milyen elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban. 20 évesen lett először párja. 7 hónapja tart a románc. A lányom a napokban mutatta be.

S vmi döbbenetesen karierista pasit fogott ki, aki inkább segíti elérni a lányomnak a célját mint h beleszeretne fülig. Ahogy a srác fogalmazott: "Ketten, egymást segítve az álmunkért menetelünk." Az biztos h a lányom se szerelmes, inkább ragaszkodik hozzá. S tényleg segítik egymást. Az más kérdés h a lányom sokat érett mellette.

Nekem az fáj, h a lányom életéből kimaradt a tini szerelem, amindent elsöprő érzelmek. Ez kb érdek kapcsoalt. S féltem h kiüresedik érzlemileg. mIt tehetek anyaként?

Beszéltem vele. Azt mondta h örüljek nem egy semmire kellővel van együtt. Megkérdeztem h szereti-e a pasit. A válasz: Nme tudom milyen szeretni úgy igazán.

Ez fáj nagoyn.. .(( Nem akarom h elrontsa az életét. Mit tegyek.

Lányom 20 éves, párja 23

Én 38 vagyok (egyedül neveltem fel apa nélkül)

2016. jan. 2. 23:59
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
13%

Itélkezik a lénya kapcsolata felett, mert "őszerinte" ez érdekkapcsolat...

Egyrészt semmi köze hozzá, nemhogy még ő döntse el, vagy rangsorolja ezt az egészet, az meg hogy még tenne is dolgokat, szerintem kiakasztó.

Az ilyen anya menjen a p.....

2016. jan. 3. 00:25
 12/43 anonim ***** válasza:
79%

Te nagyon okos 7-es!!! Felfogtad, hogy az édesapja meghalt balesetben???? Szerinted a kérdező csak úgy jó kedvéből nevelte fel egyedül?? Istenem! Hát olvassátok már el azt a nyomorult hozzászólást, mielőtt elkezdtek köpködni!!

Bocsánat. Szerintem annyit tudsz tenni, hogy hagyod a lányod és hidd el, rá fog jönni, hogy ez így nem jó neki, feltéve, ha tényleg nem lesz boldog. Ilyenkor hiába a sok jó tanács, a fiatal elvakultan halad a célja felé, semmi nem fogja eltántorítani. Hagyd neki, hogy tapasztaljon! Én legalábbis ha ilyen helyzetben lennék, ezt tenném! Mondom ezt 21 évesen. :-)

2016. jan. 3. 00:26
 13/43 anonim ***** válasza:
4%

Fogadok a srác szüleit sem ismeri...

7 hónap alatt talán nem sikerült bemutatni őket?

Miért?..

...

...

...

2016. jan. 3. 00:27
 14/43 anonim ***** válasza:
2016. jan. 3. 00:28
 15/43 anonim ***** válasza:
5%

Meghalt balesetben ...

És? Akkor apa nélkül kell felnőnie?

2016. jan. 3. 00:31
 16/43 anonim ***** válasza:
45%
9-es szerintem az, hogy nem volt ilyen az édesanyja, mint a kérdezőnk! :-) Nem kapott ennyi figyelmet, nem aggódtak érte, nem törődtek vele. Ugye? Szerintem tök normális viselkedés, hogy egy anya aggódik. Lehet, hogy felnőtt a lánya, egy szülőnek 30 éves gyerek is a gyereke marad.
2016. jan. 3. 00:32
 17/43 anonim ***** válasza:
6%

Vagy akkor a kérdezőnek 18 éves kóra óta semmi? meg senki?

És akkro ő tart kiselőadást az érzelmekről, meg az igazi szerelemről?

Vagy akkor ez most hogy van?

2016. jan. 3. 00:32
 18/43 anonim ***** válasza:
63%
Te fogyatékos vagy? :D Ha az én apám meghalna, én sem fogadnék el senki mást apának, mert édesapád egy van, ahogy édesanyád is! Lehetne az az ember aki anyám mellett lenne kedves, meg mit tudom én, akkor sem lenne az apám!!!! Te hány éves vagy?
2016. jan. 3. 00:34
 19/43 anonim ***** válasza:
6%

Még egy nevelőapa is több mint a semmi, és nem midnenki utasítja el automatikusan, mellesleg 30 ha már ennyire érdeklődsz!

Felőlem vehetjük személyesre, de alul maradsz!

2016. jan. 3. 00:35
 20/43 anonim ***** válasza:
84%
Mert lehet hogy a lány apukája volt az igaz szerelme? Te mégis mi jogon ítélkezel akkor? Te honnan tudod, hogy a kérdező egyáltalán fel tudta-e dolgozni a párja vagy férje halálát? Te honnan tudod hogy élte meg? Na amíg ezekre nem tudsz válaszolni, ne ítélkezz!!
2016. jan. 3. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!