Lányom első "szerelme" érdekkapcsolat, mit tegyek? ( 20 éves a lányom)
A lányom nagoyn erős öntudattal rendelkezik. Régóta tudja h milyen elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban. 20 évesen lett először párja. 7 hónapja tart a románc. A lányom a napokban mutatta be.
S vmi döbbenetesen karierista pasit fogott ki, aki inkább segíti elérni a lányomnak a célját mint h beleszeretne fülig. Ahogy a srác fogalmazott: "Ketten, egymást segítve az álmunkért menetelünk." Az biztos h a lányom se szerelmes, inkább ragaszkodik hozzá. S tényleg segítik egymást. Az más kérdés h a lányom sokat érett mellette.
Nekem az fáj, h a lányom életéből kimaradt a tini szerelem, amindent elsöprő érzelmek. Ez kb érdek kapcsoalt. S féltem h kiüresedik érzlemileg. mIt tehetek anyaként?
Beszéltem vele. Azt mondta h örüljek nem egy semmire kellővel van együtt. Megkérdeztem h szereti-e a pasit. A válasz: Nme tudom milyen szeretni úgy igazán.
Ez fáj nagoyn.. .(( Nem akarom h elrontsa az életét. Mit tegyek.
Lányom 20 éves, párja 23
Én 38 vagyok (egyedül neveltem fel apa nélkül)
Itélkezik a lénya kapcsolata felett, mert "őszerinte" ez érdekkapcsolat...
Egyrészt semmi köze hozzá, nemhogy még ő döntse el, vagy rangsorolja ezt az egészet, az meg hogy még tenne is dolgokat, szerintem kiakasztó.
Az ilyen anya menjen a p.....
Te nagyon okos 7-es!!! Felfogtad, hogy az édesapja meghalt balesetben???? Szerinted a kérdező csak úgy jó kedvéből nevelte fel egyedül?? Istenem! Hát olvassátok már el azt a nyomorult hozzászólást, mielőtt elkezdtek köpködni!!
Bocsánat. Szerintem annyit tudsz tenni, hogy hagyod a lányod és hidd el, rá fog jönni, hogy ez így nem jó neki, feltéve, ha tényleg nem lesz boldog. Ilyenkor hiába a sok jó tanács, a fiatal elvakultan halad a célja felé, semmi nem fogja eltántorítani. Hagyd neki, hogy tapasztaljon! Én legalábbis ha ilyen helyzetben lennék, ezt tenném! Mondom ezt 21 évesen. :-)
Fogadok a srác szüleit sem ismeri...
7 hónap alatt talán nem sikerült bemutatni őket?
Miért?..
...
...
...
Meghalt balesetben ...
És? Akkor apa nélkül kell felnőnie?
Vagy akkor a kérdezőnek 18 éves kóra óta semmi? meg senki?
És akkro ő tart kiselőadást az érzelmekről, meg az igazi szerelemről?
Vagy akkor ez most hogy van?
Még egy nevelőapa is több mint a semmi, és nem midnenki utasítja el automatikusan, mellesleg 30 ha már ennyire érdeklődsz!
Felőlem vehetjük személyesre, de alul maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!