Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányom első "szerelme" érdekka...

Lányom első "szerelme" érdekkapcsolat, mit tegyek? ( 20 éves a lányom)

Figyelt kérdés

A lányom nagoyn erős öntudattal rendelkezik. Régóta tudja h milyen elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban. 20 évesen lett először párja. 7 hónapja tart a románc. A lányom a napokban mutatta be.

S vmi döbbenetesen karierista pasit fogott ki, aki inkább segíti elérni a lányomnak a célját mint h beleszeretne fülig. Ahogy a srác fogalmazott: "Ketten, egymást segítve az álmunkért menetelünk." Az biztos h a lányom se szerelmes, inkább ragaszkodik hozzá. S tényleg segítik egymást. Az más kérdés h a lányom sokat érett mellette.

Nekem az fáj, h a lányom életéből kimaradt a tini szerelem, amindent elsöprő érzelmek. Ez kb érdek kapcsoalt. S féltem h kiüresedik érzlemileg. mIt tehetek anyaként?

Beszéltem vele. Azt mondta h örüljek nem egy semmire kellővel van együtt. Megkérdeztem h szereti-e a pasit. A válasz: Nme tudom milyen szeretni úgy igazán.

Ez fáj nagoyn.. .(( Nem akarom h elrontsa az életét. Mit tegyek.

Lányom 20 éves, párja 23

Én 38 vagyok (egyedül neveltem fel apa nélkül)

2016. jan. 2. 23:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
21%

Tökmindegy hogy élte meg, egy szülőnek a GYEREK legyen az első!

Ameddig az még valóban gyerek.

De ne felnőttkorában próbáljon már meg szülősködni felette...

Itt mindenki hülye csak én nem?

2016. jan. 3. 00:38
 22/43 anonim ***** válasza:
69%

48%-os, te vagy egy tini vagy aki élvezi hogy trollkodhat, vagy egy feszült anyuka aki itt vezeti le a stresszt. Ha előbbi: menj aludni! Ha utóbbi: bújj be a párod mellé ;) Feltéve ha ilyen mentalitással van egyáltalán. Na puszi!

BOCSÁNAT AZ OFFÉRT, DE HÁT... :'D

2016. jan. 3. 00:39
 23/43 A kérdező kommentje:

1: nem értem h miért kell egy 18 évesen szült gyereket már rögtön megkepi gyereknek tsrtani. S feltételezni h biztos fekelőtlenség szüleménye. A családomban mindenki fiatalon szült. A lányom se dzeretene 30 évesen szülni.

Köszönöm a védö válaszokat. :)

De különösen az építőjellegű válaszokat köszönöm. :)

Igyekeztem úgy nevelni h erős önálló legyen.

Már most is azinte egyedül vagyok. Lányom kollégista. A párja is. Szinte együtt élnek. Lányom főz a fiúnak. A fiú pedig segétkezik. 2 hetente haza jön a lányom. S beavat mindenbe ami a kapcsolattukkal kapcsolatos. Szépen meg vannak de nincs láng és szerekem se. Csak gyengéd szeretet

2016. jan. 3. 00:41
 24/43 anonim ***** válasza:
0%

Ja mert van értelmes véleményem az a problem..

Értem..

2016. jan. 3. 00:42
 25/43 anonim ***** válasza:
10%
22: Atya Isten! Sajnálom a gyereked, párod, ha van/lesz.. írtam privátot, lehet ott személyeskedni!
2016. jan. 3. 00:43
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a lányod 20 éves, így tini szerelme már eleve nem lehet. Biztos volt neki az is, hiszen valószínűleg nem ez az első kapcsolata 20 évesen.

"Ketten, egymást segítve az álmunkért menetelünk."

Ez annyira nem is rossz.

2016. jan. 3. 00:43
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

"Csak gyengéd szeretet"

Az általában tartósabb, mint a fellángolás. Az úgyis elmúlik.

2016. jan. 3. 00:45
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki képes elsöprő szerelmet, nagy lángolást érezni. Ha a lányod 20 év alatt még egyszer sem érzett, nem is hiszem, hogy olyan lesz, hogy akkor most rögtön holnap...

És nem hiszem, hogy ettől kiüresedne érzelmileg. Mert nem a szerelem az egyetlen érzelem a világon. Sőt hosszú távú párkapcsolathoz a csendes, nem hivalkodó szerelem gyakran jobb alap, mint a madárkák repkednek körülöttem meg pillangók a gyomromban típusú rózsaszín szemüveges sztori. És amit leírsz, abból nem feltétlenül látom a kapcsolatukat csak és kizárólag érdekkapcsolatnak, hiszen te is írod, hogy látod, hogy ragaszkodik hozzá, és kölcsönösen segítik egymást, bíznak egymásban, formálják egymást. Ami azért jelent valamiféle érzelmi többletet. Ez azért messze van attól a fajtától, amitől nekem a belem is kifordul, hogy csak a pénz miatt van vki vkivel.

2016. jan. 3. 00:45
 29/43 anonim ***** válasza:
26%

27#

Na ez meg a másik, de a matekba már bele se mentem..

2016. jan. 3. 00:47
 30/43 anonim ***** válasza:
49%

Itt az a nagybüdös helyzet, hogy a Lány 20 évesen nagyobb érzelmi intelligenciával rendelkezik és talán érettebb is mint az anya 38 évesen.

Ez abból is látszik, hogy az anya még mindíg a "rózsaszín szemüveges" sztoriként definiálja az igazi szerelmet, emiatt sem volt képes továbblépni a férje halála óta, és más férfit találni.

Csakhogy a dolgok normális esetben nem visszafele fejlődnek.

A lány már túlvan ezen, vagy sosem érdekelte.

2016. jan. 3. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!