Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim vettek nekünk egy...

A szüleim vettek nekünk egy házat, nem értik, mi a gondunk. Kinek van igaza? Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés

Karácsonyi ajándékként kaptuk... A probléma az, hogy mi Pesten élünk, a ház pedig a szülővárosomban van, 215 km-re. Tudom, hogy ezt azért csinálták, hogy visszaköltözzek/költözzünk.

4 éve elköltöztem, mikor kiderült, hogy babánk lesz a párommal és ezt akkor is nehezen fogadták, mert hogy mi az, hogy nem a barátom költözik oda... Most jön a harmadik baba és mondtam anyáéknak, hogy családi házat keresünk, mert a lakásunk, ami van, az már kicsi lesz (3 hálószobás), amiket pedig kiadunk, azok sem nagyobbak.

Ezen felbuzdulva 'megleptek' minket, de nem tudunk igazán örülni. Nem ilyet szeretnénk, messze is van, egy sima családi ház.

Ezt elmondtam apukáméknak, akik ezt rossz néven vették, mert mégis mi a problémánk ezzel...

2016. jan. 2. 11:29
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
85%
Normális szülő azzal kezdte volna, hogy "Figyu, tudom hogy lakást szeretnétek venni, X összeggel tudunk támogatni". Vagy minimum megkérdezi hogy jól érzik e magukat Pesten.
2016. jan. 2. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!