Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Neha ugy erzem...

Mit tegyek? Neha ugy erzem hogy megtudnam magam folytani

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok.Van anyukammal van a gond...Az van hogy szorosodom;honaljam stb...

Anyu nem engedi hogy leszedjem a labamrol es a honaljamrol.Elegem van belole.Allandoan leordit ha melltarto van rajtam itthon.Meg folyton ha valamit nemcsinalok pl. Nem viszem ki a szemetet folyton azt mondja: Halagyal k****g k***a!

Meg telefonozok bejon a szobamba odaul es mondja hogy r****t k***a! Mivan te g**i? Es ok nelkul pofonokat.Szoval nem ertem hogy miert csinalja ezt?

2015. dec. 29. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

nagyon sajnallak, nem csak te, de anyukad is segitsegre szorul...

Apukad nincs? Vagy valaki, akiben megbizol a csaladbol?

Egyebkent en a helyedben kerdezes nelkul leborotvalnam magam, ott ahol zavar.

Ha anyukad komolyabban bantalmaz , szolni kene valakinek , akire szamithatsz, es segitseget kerni.

2015. dec. 29. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Anyád egy vadbarom. Próbálj meg minél kevesebbet otthon lenni, tanulj jól, idővel kezdj el dolgozni suli mellett, hogy legyen pénzed majd 18 évesen elköltözni. És ne hagyd neki, hogy ilyen szinten irányítson, a te életed, a te lábad/karod, azt csinálsz vele amit akarsz.
2015. dec. 29. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Elég hülye anyád van. A helyedben jelenteném a gyámhatóságnak, vagy befenyíteném fele.
2015. dec. 29. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Szolj a rendorsegnek
2015. dec. 29. 18:39
 5/6 KérdezőCica ***** válasza:
Keresd fel az iskola pszichológusát! :-)
2015. dec. 30. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:
De ha leborotvalom a labam nagy buntetest fogok kapni...
2016. ápr. 8. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!