Szerintetek az mitől van hogy néha megtudnám anyut nagyon ütni?
Annyira de ANNYIRA feltud idegesíteni hogy nem tudom elmondani.
Direkt csinálja.
Folyton kiröhög,és nagyon durva dologkat csinál amit nem akarok részletezni.
Néha a fejemben lejátszom a jelenetet ahol jól megtépem.
Ennyire sose utáltam embert még és szerintem ezmár menthetetlen.
Most akkor rossz ember vagyok?
egyre jobban gyűlik már bennem minden és ha ezt így folytatja akkor nem tudom mi lesz...
Ez a nő egy hihetetlen ember.
Folyamatosan belémköt,ha mondom neki hogy ezt ne mondja mert rohadt szarul esik akkor már csak azért is azt hajtogatja évekig,és ha mondani akarok valamit akkor túlkiabál hogy ezzel is idegesítsen elsem tudok mondani neki semmit nem engedi hogy befejezzem és ez egy idő után már nagyon idegesítő.
Voltak durvább dolgai de azokat tényleg nem akarom leírni
Olyan rossz,hogy nem kaptam normális anyát.
Valahogy olyan mintha ő tett volna ilyenné a viselkedésével.
Szerintem az átlagnál érzékenyebb lány vagyok és pici koromban is nagyon rosszul esett mikor lehülyézett vagy megvert,most meg olyanokat mond hogy olyan vagy mint az apád,menj apádhoz...ilyenek.
még 2 évig nem mehetek sehova 16vagyok
ne aggodj én az apámat gyülölöm. néha hányni tudnék az undortol amit érzek iránta. nem vagy rossz ember csak nagy az igazságérzeted és tudod h nem igy kéne élni és a tehetetlen düh robban ki belöled.megtépni? én már azt is elképzeltem hogy hogy ölném meg. de nyilván sose lennék rá képes,ráadásul még én sajnálnám hogy egy szar ember.
én ebböl kifolyolag a köszönésen kivül nem vagyok hajlando apámmal beszélni.
a-a
13 éve nem is láttam.
Meg ő részeges is szóval nem igazán tudok oda menni.
Kérdező tudom miről beszélsz. Hidd el az én anyám ugyan ez, csak még tegyél rá pár lapáttal. Ha érdekel leírhatom privátban. De szerencsére én már 20 leszek, hamarosan dobbantok. Egyetlen egy dolgot viszont biztosan neki köszönhetek, hogy nála biztosan jobb szülő leszek. És nem követem el azt a gyerekem ellen majd, amiket ő nap mint nap ellenem.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!