2 hete temettem el apámat. Most anyut is? 19/L
Apunak 2 hete volt a temetése. Kiderült tegnap hogy anyunak másfél centis rossz indulatú daganat van a mellébe.
Most mi lesz? Ha anyu meghalna azt már nem élném túl.
19/L
Szia!
Részvétem!
Anyuddal kapcsolatban, próbálj minden pillanatban örömöt okozni neki, bármiben. A szeretet, az öröm, boldogság, gondtalanság csodákra képes! Csak is POZITÍV dolgokról beszéljetek egymással.
Részvétem az apukád miatt.
A történtek árnyékában elhiszem, hogy rögtön ez jut eszedbe, de ne temesd már rögtön. Nagyon sok stádiuma van, a többségében gyógyítható.
Részvétem a papád miatt!
Anyukádnál (ahogyan írták is), egyáltalán nem biztos, hogy a legrosszabbra kell gondolni.
Nagyon fontos, hogy odafigyelj rá, és ami még kell, hogy (ha még eddig nem tette, nem tettétek) igenis "sírjátok el" a könnyeiteket!!! Az elfojtott bánat, visszatartott könnyek újabb gondokat okoz(hatnak) az egészségben! Beszélgessetek a mamival az érzelmeitekről, beszéljetek arról, mennyire hiányzik édesapád, stb. stb. És amikor kell, akkor sírjatok.
Talán keressetek egy szakképzett terapeutát, akivel sikerülhet feldolgozni a múlt-jelen-jövő eseményeit.
A jövőben bízni, a körülményeket lehetőleg úgy alakítani, hogy minél pozitívabb dolog jöjjön ki belőle! Ne halogassátok!
Nagyon fontos lenne tudni, hogy áttétes-e. Ezt írd meg!
Ha nem, akkor csak kiműtik a daganatot. A másfél centi az pici. Sugárkezelésre, és kemoterápiára lehet számítani, de ha nem áttétes, akkor biztosan meggyógyul. (Ha áttétes, akkor is van esély a teljes gyógyulásra.)
Tudom, hogy nagyon nehéz. :'( Természetgyógyászatban nem hiszel? Van egy-két ötletem...
Testvéred, közelebbi rokonaidnak öntsd ki a szíved! :'(
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!