Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hete temettem el apámat....

2 hete temettem el apámat. Most anyut is? 19/L

Figyelt kérdés

Apunak 2 hete volt a temetése. Kiderült tegnap hogy anyunak másfél centis rossz indulatú daganat van a mellébe.

Most mi lesz? Ha anyu meghalna azt már nem élném túl.

19/L

2012. júl. 3. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha megműtik és nem áttétes,akkor a kezelések után meg is gyógyulhat anyukád. De nem javaslom a természetgyógyászokat és hasonlókat,mert azok csak sok pénzt kérnek el,de nem használnakl semmit. Legfeljebb akkor,ha hiszel abban,hogy attól meggyógyulnak. Van több ismerősöm is,aki százezreket költött rájuk,még sem használt semmit.

Anyukád akarjon meggyógyulni,ez többet ér,mint a kuruzslószerek.

2012. júl. 3. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom, részvétem az édesapád miatt.

Édesanyáddal csak előre nézzetek.

Fontos leszögezni, hogy műtét előtt még semmi sem biztos. Nagymamámnak mellrákja és több rákja is volt utána, ismerem az egész menetét.

Anyukádnál biopsziát csináltak, ami még nem végleges eredmény! Pontosan csak akkor tudják kijelenteni, hogy rossz indulatú, ha kiveszik és elküldik szövettanra, ez csak a műtét után lehetséges.

Tudom, hogy ez nem vígasztal, de 1,5 cm az nem nagy, főleg, hogy a mellében van, gond nélkül ki tudnak vágni belőle akkora darabot, hogy ne maradjon benne rossz indulatú daganat (még ha a végén az derül is ki, hogy az volt). Mamámnak az egész mellét le kellett venni, akkora daganata volt. Mégis utána sokáig tünetmentes volt, majd a pajzsmirigyében találtak újra, ezt sajnos nem tudták teljesen kimetszeni, így tovább terjedt. Összességében az első rossz indulatú megbetegedése után 20 évet élt, ami teljes élet volt, leszámítva az utolsó 1 évét.

Szóval ne adjátok fel, ne halogassatok semmit, minél előbb legyen időpont a műtétre, utána az orvosok megmondják a további kezeléseket.

Egyik barátom anyukájának a mellében is daganat volt - szintén rossz indulatú, kivették, ennek már 10 éve, azóta sem jelentkezett máshol a daganat!

Gyógyulást anyukádnak is és kitartást mindkettőtöknek!

2012. júl. 3. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos ebben a nehéz időszakban is a pozitív hozzáállás és az élni akarás, nagymamám is ezért élt még 20 évet!
2012. júl. 3. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom,és remélem anyukáéd meggyógyul,minden jót kívánok,és sok sok erőt
2012. júl. 3. 20:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Tudod mi a legfontosabb? Hogy anyukád higyje el hogy ő márpedig meggyógyul! Ne arra gondoljon, hogy jaj mi lesz, hanem arra hogy úgyis rendbe jön. Ez csodákra képes! Fotos hogy ilyenkor ti se éreztessétek vele minden egyes pillanatban hogy jaj most beteg és mi lesz. Nehéz, de sokat segít!

Részvétem apukád miatt, nagyon nehéz helyzetben vagy, de kitartás!

2012. júl. 3. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:

anyukád még meggyógyulhat! nekem 20 éves koromban találtak rosszindulatú csomót, de az egész mellem nem vették le, csak kivették belőle a daganatot.

az a fontos hogy nem szabad elkeseredni és elhagyni magad! legyél anyukád mellett, bíztasd, az sokat segít!

ha van áttét az sem biztos hogy menthetetlen, lehet hogy csak egy helyen van és elérhető!

biztos hamarosan megjön a többi eredmény is és abból többet tudtok majd. rákkal is évekig lehet élni, szomszédasszonyom 10 éve él nyirokrákkal, és aktív életet.

21/L

2012. júl. 3. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Van testvéred? Rokonod? Valaki akire támaszkodhatsz?

2012. júl. 3. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!